Skip to main content
  • Activiteiten

Activiteiten

EmotioneleIntelligentie
Opleiding - Afgelopen

Emotionele intelligentie op de werkvloer

Waar mensen samenwerken spelen vaak emoties mee. Deze kunnen het samenwerken zowel positief als negatief beïnvloeden. De kunst bestaat erin de kracht van zowel je eigen emoties als die van anderen in goede banen te leiden. Emotionele intelligentie staat voor het vermogen om eigen en andermans gevoelens te herkennen en er op effectieve wijze mee om te gaan.

arbeidsmarkt
Infosessie - Afgelopen - Online

Webinar : Wees de krapte op de arbeidsmarkt te snel af!

De krapte op de arbeidsmarkt blijkt geen modetrend te zijn. "We vinden geen nieuwe medewerkers”, “een rem op onze groei", "we leiden ze zelf wel op, als ze maar goesting hebben om te werken." Veelgehoorde verzuchtingen bij ondernemers en hr-professionals in onze regio.

Welt Webinar
Netwerking - Afgelopen - Online

Welt-webinar: Wie zoekt werk in Antwerpen?

De krapte op de arbeidsmarkt blijkt geen modetrend te zijn. De verzuchtingen bij ondernemingen in onze regio zijn herkenbaar: 'we vinden geen talent', 'we willen iedereen zelf opleiden, als ze maar goesting hebben om te werken', 'onze vacatures zijn zo specifiek dat geen enkel profiel voldoet', ...

Wakker Waasland
Netwerking - Online

Wakker Waasland gaat digitaal

Tijdens Wakker Waasland brengen we Wase ondernemers samen voor een inspirerend netwerkmoment. Normaal gezien treffen we elkaar fysiek maar deze keer gooien we het over de digitale boeg.

BTW Class: Opzetten van een webshop en btw bij e-commerce
Opleiding - On- en offline

BTW Class: Opzetten van een webshop en btw bij e-commerce

In dit seminarie behandelen we de wijzigingen die ingegaan zijn op 1 juli 2021 en geven we jullie graag een overzicht van de btw-formaliteiten die vervuld dienen te worden, alsook met welke wettelijke vereisten je moet rekening houden bij de opzet van een webshop.

ING
SD  Worx