Skip to main content

Activiteiten

Netwerking

VokaAfterwork@Maanrock 2019

Het succesvolle Voka Afterwork op Maanrock dat een jaarlijkse traditie kent, is de ideale gelegenheid om met collega’s de zomer in stijl af te sluiten.

Netwerking

Summer Vibes - Plato en Lerende netwerken

Op dinsdag 27 augustus ben je als deelnemer aan Plato of een lerend netwerk van Voka - KvK Mechelen-Kempen exclusief welkom op Summer Vibes, hét zomerevent voor deelnemers aan een Plato-traject of een

bryo logo
Project

Bryo StandUp Mechelen-Kempen

Bryo StandUp is voor iedereen met ‘goesting’ om te ondernemen en die nog niet concreet is opgestart. Dit kan zijn omdat je heel veel ideeën hebt, maar niet zeker weet welke nu de beste zijn.

Netwerking

Ondernemend Turnhout: Zomerfeest 2019

Op dinsdag 10 september organiseren Voka Lokaal Midden Kempen, één van de 9 lokale ondernemersnetwerken van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen, Ondernemend Turnhout en stad Turnhout het

Bedrijfsbezoek sanofi
  • Volzet
Netwerking

Voka Lokaal Kempen Zuid - bedrijfsbezoek Sanofi

In omstreken beter bekend als Genzyme maar inmiddels behoort deze site al 8 jaar tot de Franse Sanofi groep. We krijgen de kans om deze productie-eenheid van dichtbij te bekijken en kennis te maken m

Opleiding

De 1 Pagina Strategie

Ondernemers zijn nog vaak vooral bezig met ‘de dingen juist proberen te doen’ eerder dan ‘de juiste dingen te doen’. Een strategieplan kan helpen zulke zaken te vermijden zodat de ondernemer kan focussen op de essentie.

aankoop
Opleiding

Lerend netwerk Aankoop - Geel

Ben je een aankoopverantwoordelijke uit een Kempense onderneming? Dan is het lerend netwerk 'Aankoop', dat vanaf 24 september opstart, misschien wel iets voor jou! 

Internationaal ondernemen
Project

Global Mentorship

Wil je als KMO individueel begeleid worden door een nog meer ervaren kmo om jouw internationaal ondernemen te doen groeien en te versterken?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse