Skip to main content

Activiteiten

Voka verplaatst alle geplande events en opleidingen

 

De geplande activiteiten worden verplaatst naar een tijdstip na 19 april. Daarmee volgen we de richtlijnen van de overheid en zetten we de gezondheid van onze leden en medewerkers op de eerste plaats.

 

Tegelijk zullen we onze dienstverlening versterken om ondernemingen zoveel mogelijk te ondersteunen en adviseren tijdens deze crisis. Voka blijft zijn leden uitgebreid informeren over de laatste stand van zaken betreffende nieuwe steunmaatregelen.

Voor de laatste updates: check www.voka.be/coronavirus-faq

Stora Enso
Netwerking

Voka Visit - Stora Enso

Op dinsdag 21 april brengen we een bezoek aan Stora Enso in Gent. En het belooft een boeiende avond te worden. Stora Enso zet al jaren in op duurzaamheid. Bent u ook benieuwd hoe ze dit aanpakken?

XpertFinder Food
Netwerking

XpertFinder Food

Van nieuwe trends bij bewuste consumenten tot maatschappelijk uitdagingen rond ons klimaat en onze gezondheid: ze pushen onze voedingsproducenten en ingrediëntenleveranciers om vandaag te investeren in de voeding van morgen.Bent u ook benieuwd naar nieuwe zoetstoffen, natuurlijke bewaarmiddelen of de nakende eiwitrevolutie? Op dinsdag 28 april organiseert Voka Oost-Vlaanderen samen met KU Leuven Technologiecampus Gent een netwerkevent rond innovatieve ingrediënten voor de voedingsindustrie. 

netwekkers
Netwerking

Voka Netwekkers Gaat Digitaal

Ochtendstond heeft goud in de mond! Nog voor de werkdag aanvangt, verzamelen we met een groepje ondernemers bij een bedrijf uit de buurt om te netwerken. Gezien de huidige overheidsmaatregelen zullen we niet live meeten, maar ontmoeten we elkaar op 29 april in alle vroegte virtueel via Zoom.

bfc
Netwerking

Breakfast Club - Mobility - Mei 2020

Op 6 mei organiseert Jong Voka de Breakfast Club voor en door jonge ondernemers.  Vijf starters, binnen het thema Mobility, komen hun verhaal pitchen en staan te popelen om jouw feedback te krijg

bfc
Netwerking

Breakfastclub Aalst - Mei 2020

Op 20 mei organiseert Jong Voka de Breakfast Club voor en door jonge ondernemers in Aalst. Vijf starters komen hun verhaal pitchen en staan te popelen om jouw feedback te krijgen.

abc
Netwerking

Voka Visit - ABC Engines

Op donderdag 25 juni brengen we een bezoek aan ABC Engines in Gent. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is Anglo Belgian Corporation een op en top Belgisch bedrijf.

bfc
Netwerking

Breakfast Club - Healthcare - September 2020

Op 2 september organiseert Jong Voka de Breakfast Club voor en door jonge ondernemers.  Vijf starters, binnen het thema Healthcare, komen hun verhaal pitchen en staan te popelen om jouw feedback

Jobroad
Netwerking

Jobroad Aalst najaar 2020

Dat er een krapte is op de arbeidsmarkt is niet nieuw, deze oplossing ervoor echter wel: Voka Oost-Vlaanderen en partners VDAB en Accent organiseren een Jobroad in uw bedrijf! Kandidaten op maat van uw vacatures die op voorhand gescreend worden naar de noden van uw bedrijf. Wil u uw vacatures invullen en staat u open voor anderstalig talent? Dan is dit zeker iets voor u!

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat