Skip to main content

Activiteiten

Ambassadeurslunch Turkije
Netwerking

Ambassadeurslunch Turkije

Op 19 september ontvangt Voka de ambassadeur van Turkije op een informele lunch. Heeft u vragen over uw lopende zaken in Turkije of wenst u meer info over het starten met zaken doen? Ontmoet de ambassadeur en vraag naar de mogelijkheden.

Preventieforum 2019-2020
Netwerking

Preventieforum 2019-2020

Wilt u uw preventiebeleid actueel houden, dit toetsen bij andere bedrijven en voorbereiden op de toekomst? Volg dan het Voka Preventieforum, al jarenlang niet zomaar een netwerk voor preventieadviseurs.

breakfast club
Netwerking

Breakfast Club Oktober

Op 2 oktober organiseert Jong Voka de Breakfast Club voor en door jonge ondernemers. Vijf starters komen dan hun verhaal pitchen en staan te popelen om jouw feedback te krijgen.

Netwerking

Voka Visit - Verstraete In Mould Labels

De herbruikbare bekers waar u deze zomer op de Gentse Feesten uw biertje uit dronk, het botervlootje bij uw ontbijt, de doos snacks van uw trouwe viervoeter… U kunt het zo gek niet bedenken, of de ka

Ambassadeurslunch Brazilië
Netwerking

Ambassadeurslunch Brazilië

Op 22 oktober ontvangt Voka de ambassadeur van Brazilië op een informele lunch. Heeft u vragen over uw lopende zaken in Brazilië of wenst u meer info over het starten met zaken doen? Ontmoet de ambassadeur en vraag naar de mogelijkheden.

Dag Duurzaam
Netwerking

Voka - Dag Duurzaam Ondernemen

Ben je als ondernemer of medewerker gebeten door duurzaam ondernemen? Neem je al deel aan het Voka Charter Duurzaam Ondernemen? Zet je pas je eerste stappen of wil je gewoon even komen proeven?

stamgasten
Netwerking

Stamgasten

Op donderdagavond 24 oktober vindt de zesde editie van Stamgasten plaats. Invloedrijke sprekers hoeven niet altijd voor een auditorium te staan.

Ambassadeurslunch India
Netwerking

Ambassadeurslunch India

Op 31 oktober ontvangt Voka de ambassadeur van India op een informele lunch. Heeft u vragen over uw lopende zaken in India of wenst u meer info over het starten met zaken doen? Ontmoet de ambassadeur en vraag naar de mogelijkheden.

Breakfast Club Jong Voka Oost-Vlaanderen
Netwerking

Breakfast Club November

Op 6 november organiseert Jong Voka de Breakfast Club voor en door jonge ondernemers. Vijf starters komen dan hun verhaal pitchen en staan te popelen om jouw feedback te krijgen.

Voka Welt: Talentenmarkt 2019
Netwerking

Voka Welt: Talentenmarkt 2019

Voka Oost-Vlaanderen viert 3 jaar Welt en geeft het startschot voor jobgewelt.be. Op 8 november brengen we op #Welt #Talentenmarkt inspirerende inzichten in en getuigenissen over de arbeidsmarkt van vandaag. Het centraal thema is ‘werkplekleren’.

Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat Media