Skip to main content

Activiteiten

hoogveld multimobiel
Netwerking

Hoogveld Multimobiel

De modal shift schakelt een tand bij, Voka zorgt voor wind in de rug. Haal de struikelblokken voor een duurzame mobiliteit weg op maandag 21 september.

Infosessie techtrip 2021
  • Online
Netwerking

Infosessie Techtrip 2021

Sinds 2016 neemt Voka Oost-Vlaanderen jaarlijks een gedreven groep ondernemers en onderzoekers uit onze provincie mee op inspiratiereis naar een andere uithoek van de wereld die gekend staat om zijn h

Netwerking

Voka Fietst - Fietsstage Calpe 2020

Ongetwijfeld zullen veel mensen tijdens de Covid periode de fiets hebben (her)ontdekt. Een fietsvakantie is de kers op de taart van zoveel sportieve inspanningen.

Family Business Happening
  • Online
Netwerking

Family Business Happening 2020

Het familiebedrijf in crisistijden Op 27 oktober 2020 komen een 100-tal familiale ondernemers uit Oost-Vlaanderen samen voor de 7e editie van de Family Business Happening.

Voka Netwekkers Oost meets West bij AAROVA
  • Volzet
Netwerking

Voka Netwekkers Oost meets West bij AAROVA

Op 28 oktober ontvangt gastheer AAROVA Events ons in alle vroegte op hun unieke locatie met een smakelijk ontbijt. Daarna gaan we actief aan het (net)werk.

Jobroad
Netwerking

Jobroad Aalst najaar 2020

Dat er een krapte is op de arbeidsmarkt is niet nieuw, deze oplossing ervoor echter wel: we organiseren een Jobroad in uw bedrijf! Kandidaten op maat van uw vacatures die op voorhand gescreend worden naar de noden van uw bedrijf. Wil u uw vacatures invullen en staat u open voor anderstalig talent? Dan is dit zeker iets voor u!

XpertFinder Food
Netwerking

XpertFinder Food

Van nieuwe trends bij bewuste consumenten tot maatschappelijk uitdagingen rond ons klimaat en onze gezondheid: ze pushen onze voedingsproducenten en ingrediƫntenleveranciers om vandaag te investeren in de voeding van morgen.Bent u ook benieuwd naar nieuwe zoetstoffen, natuurlijke bewaarmiddelen of de nakende eiwitrevolutie?

Techtrip 2021: Stockholm, Kopenhagen en Hamburg
Netwerking

Techtrip 2021

Sinds 2016 neemt Voka Oost-Vlaanderen jaarlijks een gedreven groep ondernemers en onderzoekers uit onze provincie mee op inspiratiereis naar een andere uithoek van de wereld die ge

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat