Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten - Mechelen-Kempen - thema internationaal ondernemen

Activiteiten - Mechelen-Kempen - thema internationaal ondernemen

De nieuwe Incoterms 2020
Opleiding

De nieuwe Incoterms 2020

De Incoterms worden elke 10 jaar aangepast. Tijdens dit seminarie krijg je een opfrissing over de Incoterms 2010-regels en een toelichting over de wijzigingen die gelden vanaf 2020.

LN douane
Opleiding

Lerend Netwerk Douane Verantwoordelijken

Vanaf 30 september 2021 start de tweede editie van het Lerend Netwerk Douane-Verantwoordelijken en key douane medewerkers uit verschillende industriële en logistieke bedrijven die internationaal actief zijn.

mercurio
  • On- en offline
Project

Go International 2022

Denk je eraan een internationale strategie te ontwikkelen voor jouw bedrijf? Dan ben je bij Mercurio Go International aan het juiste adres. Via dit begeleidingstraject bieden onze experten theoretische als praktische informatie rond internationaal ondernemen en meer bepaald het opzetten van een exportplan. De kennis die je vergaart, zet je om in een exportplan op maat van jouw bedrijf, dat je tijdens de laatste sessie kan pitchen voor een onafhankelijke raad van advies.

bbzweden
  • On- en offline
Project

Beyond Borders: Zweden

Wist je dat de Zweedse economie één van de sterkste en meest stabiele economieën van Europa is? Om succesvol door te breken in deze markt is een grondige voorbereiding essentieel.

vlaamsnederlandsehandelsdag
Netwerking

Vlaams-Nederlandse handelsdag

Als buurland blijft Nederland aantrekkelijk voor Vlaamse bedrijven om internationale ervaring op te doen. Maar ook voor meer ervaren bedrijven blijft het goed zakendoen bij onze noorderburen.

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl