Skip to main content
  • Activiteiten - West-Vlaanderen - thema arbeidsmarkt

Activiteiten - West-Vlaanderen - thema arbeidsmarkt

Groep G - Ondernemers - Welt 2022
Project - On- en offline

Groep G - Ondernemers: Welt 2022

In het gratis hr-traject Welt krijgen 120 West-Vlaamse kmo’s de kans om vanuit een inclusieve aanpak hun personeelsbeleid te laten groeien naar een innovatieve en wendbare organisatie.

Hr Leaders
Project

Hr Leaders

Het Hr Leaders-traject creëert een lerend netwerk tussen hr directors uit binnen- en buitenland. Gedurende 4 sessies worden actuele hr-thema’s belicht via diverse praktijkcases uit inspirerende gastbedrijven.

Groep F - HR's - Welt 2022
Project - On- en offline

Groep F - HR's - Welt 2022

Welt is een gratis hr-traject dat inzet op wendbare loopbanen voor elk talent! 120 West-Vlaamse kmo’s krijgen de kans om vanuit een inclusieve aanpak hun personeelsbeleid te laten groeien naar een innovatieve en wendbare organisatie.

What’s NXT West-Vlaanderen
Project

What’s NXT West-Vlaanderen

Als provincie met een historisch krappe arbeidsmarkt is het investeren in, en aantrekken van menselijk kapitaal, in het bijzonder jongeren meer dan ooit van prioritair belang om een duurzame transformatie van onze West-Vlaamse economie te verzekeren. Eén van de ambities betreft het uitdragen van de provincie West-Vlaanderen als attractieve topregio om te wonen, te leren en te werken. 

Accent
DHL
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group