Skip to main content

Activiteiten

growth hacking
  • Volzet
Opleiding

Summerschool Growth Marketing

De klassieke manieren van marketing volstaan niet meer. Stilstaan is achteruitgaan. Maar naar waar kunnen we evolueren?

MBA Highlights - Infosessie 21 augustus 2019
Opleiding

MBA Highlights - Infosessie 21 augustus 2019

Altijd al gedroomd van een MBA? Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen organiseert i.s.m. Solvay Brussels School of Economics and Management MBA Highlights, een exclusieve opleidingsreeks rond ondernemerschap en management. 

Zomerkasteelfeest 2019 voor website logo
Netwerking

Zomerkasteelfeest 2019

De zomer is in aantocht. Tijd om te genieten. Genieten van zon, zee, strand, terrasjes,... van welverdiende rust en vrije tijd. De zomer afsluiten doen we in stijl op het Zomerkasteelfeest.

Ontbijtclub Hageland - augustus
Netwerking

Ontbijtclub Hageland - augustus

Elke tweede donderdag van de maand organiseren wij een ontbijtclub in het Hageland. Dan kan je ondernemers uit Oost-Brabant leren kennen tijdens een lekker ontbijt in een aangename setting.

Netwerking

Summer Vibes - Plato en Lerende netwerken

Op dinsdag 27 augustus ben je als deelnemer aan Plato of een lerend netwerk van Voka - KvK Mechelen-Kempen exclusief welkom op Summer Vibes, hét zomerevent voor deelnemers aan een Plato-traject of een

Bryo infosessie Oost-Vlaanderen
Netwerking

Bryo infosessie Oost-Vlaanderen

Heb je een onderneming opgestart, al dan niet in bijberoep? Of wil je op korte termijn starten? Zit je nog met een idee dat je verder wil verfijnen? Kom vrijblijvend op 27 augustus naar de infoavond over Bryo bij Voka - Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen.

bryo logo
Project

Bryo StandUp Mechelen-Kempen

Bryo StandUp is voor iedereen met ‘goesting’ om te ondernemen en die nog niet concreet is opgestart. Dit kan zijn omdat je heel veel ideeën hebt, maar niet zeker weet welke nu de beste zijn.

Opleiding sociale verkiezingen 2020
Opleiding

Opleiding sociale verkiezingen 2020

Na deze opleiding weet u of u als onderneming in 2020 sociale verkiezingen moet organiseren of niet. We behandelen daarnaast de nuttige maatregelen, voorbereidingen en de procedure. Deze opleiding geeft u de basis mee om verder aan de slag te gaan.

ING
SD Worx