Skip to main content
Logo KamerAcademie

Workshop Excel Power tools

U leert op een snelle en visuele manier waardevolle data die soms moeilijk te vatten zijn, gemakkelijker begrijpen om uw dagelijkse business mee af te stemmen.

In deze workshop bouwen we verder op uw bestaande Excel kennis om snel je eigen rapportage en analyse te maken waarbij je kan kiezen uit verschillende bronnen.

Programma
De Power-omgeving
Power-pivot
Power-view
Power-query
Power-map
Power BI Desktop

Alle apparatuur voor deze opleiding wordt door ons voorzien, zodoende iedere deelnemer over dezelfde apparatuur en software beschikt. Het is dus niet noodzakelijk een eigen laptop mee te brengen.

Doelgroep
U heeft reeds een behoorlijke kennis van Excel, u beheerst zeker en vast de meest gebruikte standaard functies en formules en kan op een efficiënte wijze omgaan met grafieken en tabellen.
Een Windows PC is voorzien voor elke deelnemer.

Jouw trainer
Hans Swinnen - InFidem.
InFidem is een organisatie van leermomenten met een zeer sterke focus in computeropleidingen voor eindgebruikers. Aan de hand van strakke kwaliteitseisen kan InFidem bedrijfsgerichte en toepasbare praktijkopleidingen aanbieden.

Deze opleiding voldoet aan de norm inzake permanente vorming bij het IAB: erkenningsnummer IAB: IAB: B0578/2018-06.

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen (Locatie Geel)
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Leden
€ 340 Excl. BTW (incl. drank & lunch)

Niet-leden:
€ 510 Excl. BTW (incl. drank & lunch)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

KMO-portefeuille
Bespaar tot 40% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is € 340/leden en € 510/niet-leden.  Indien je inschreef voor 8 september is dit € 306 voor leden. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden:
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 kalenderdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf 10 dagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel: 014/56.30.30

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
& Robin
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse