Skip to main content
Map

Workshop elektrische mobiliteit

Hoe zorgt u als bedrijfsleider voor mobiliteit die zowel betrouwbaar, financieel interessant én ecologisch is? Dit komt u te weten op onze inspiratiesessie rond elektrische mobiliteit op donderdag 5 september 2019! Een ideaal moment om de Week van de Mobiliteit in te zetten met een nieuwe mindset! 

Toon Donné, zZoomer, biedt bedrijven een totaaloplossing om de mobiliteit van hun medewerkers te verbeteren én te verduurzamen. Met een gamma aan elektrische oplossingen zoals steps, scooters, e-bikes en motoren biedt hij een totale ontzorging aan. Voor veel medewerkers bieden deze voertuigen tal van voordelen naar parkeergelegenheid en betrouwbaarheid toe. Met 200 voertuigen op de baan omgeving Leuven put hij uit een grondige ervaring om de voordelen van elektrische mobiliteit uit de doeken te doen. Misschien denkt u er wel aan om medewerkers met de elektrische step de last mile te laten uitvoeren naar de buurtsupermarkt of klanten in Leuven centrum met de Escooter te bezoeken? 


Ook fiscaal zijn dit soort oplossingen trouwens erg interessant. Carla Van Corenland, Fiscadvies, zal de fiscale verschillen in detail toelichten. Zowel voor werknemers als bedrijven is de wagen alsmaar vaker een omslachtige(re) manier om zich te verplaatsen. Dit vertaalt zich ook naar een duurdere fiscale impact. Carla Van Corenland geeft aan waar het onderscheid precies ligt en wat de voordelen zijn voor u als bedrijfsleider.

Programma

12.00 u: Onthaal met een drankje en broodjes
12.30 u: Elektrische deelmobiliteit voor uw bedrijf
13.00 u: Fiscaal aspect elektrische deelmobiliteit 
13.30 u: Napraatmoment
 

C-valley voorziet belegde broodjes.

 

In samenwerking met

logo C-Valley

Adres

zZoomer office
Ambachtenlaan 33
3001 Heverlee

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Inschrijven voor dinsdag 03 september 2019!

Je kan inschrijven via de oranje knop op deze eventpagina op onze website of via de Voka Vlaams-Brabant networking app (beschikbaar voor iOS en Android).

imu - vzw - bebat
AW_Welt_6stappenplan
imu - vzw - Baloise
Nacht van de Verbeelding 2023
AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
imu - vzw - tijd
IMU - vzw - INNI
MK - Advertentie Van Dessel
Advertentie VanRoey- nov
Proximus
AW_ad whitevideo tech@venture