Skip to main content
event VB

Women in power - debat met vrouwelijke politici op 3 april

banner women in power

Op zondag 26 mei zijn het opnieuw verkiezingen. Als ondernemer ben je natuurlijk graag als eerste op de hoogte van de standpunten die de politieke partijen innemen rond de hete economische hangijzers. Tijd dus voor een eerste debat!

En dat pakken we deze keer eens anders aan. Want er schuiven alleen vrouwelijke politici aan tafel. Stuk voor stuk topdames met een prominente plaats op de verkiezingslijsten in Vlaams-Brabant:

CD&V: Karin Brouwers
N-VA: Darya Safai
Open Vld: Danielle Vanwesenbeeck
Sp.a: Katia Segers
Vlaams Belang: Katleen Bury
Groen: Jessika Soors

Het debat zal gemodereerd worden door Suyin Aerts, presentatrice en journaliste voor televisie (Kanaal Z/Canal Z) en moderator van evenementen, maar ook zelf onderneemster.

Volgende thema's komen aan bod:
 
1. We moeten ons zorgen maken over het klimaat, maar de oplossing ligt in innovatie en groei. Economische achteruitgang is onuitvoerbaar.
2. Er moet een rechtszeker kader en een lange termijnontwikkelingsvisie komen die een groei van Brussels Airport mogelijk maakt. Welke elementen zijn daarvoor nodig?
3. De groei van de economie vertraagt, maar er is nog geen recessie. We zouden in een recessie kunnen vervallen als we de foute beleidskeuzes maken. 
4. De 'war for talent' bereikt zijn hoogtepunt. Wat zijn de oplossingen? 
 
 
We willen jouw vragen en prioriteiten zo veel mogelijk aan bod laten komen: interactie is dus key! 
 
Daarnaast zoomen we ook in op het effect van meer vrouwen in de politiek en in de bedrijfswereld. We hebben meer vrouwen nodig aan de top, zowel in de politiek als in onze bedrijven. Wat zijn de hinderpalen? 

Programma

7.30 uur: Ontvangst
8.00 uur: Start debat
9.30 uur: Einde debat, start ontbijt
10.30 uur: Einde

Dit exclusief event is slechts toegankelijk voor 65 personen, vrouwen én mannen. Uiteraard is er ook tijd om te netwerken bij een heerlijk ontbijt. 

Meer info

Fientje Moerman via fientje.moerman@voka.be

Partner

Logo ING

Adres

Hotel The Fourth-Tafelrond
Grote Markt 5
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

Leden: €25
Niet-leden: €35

Prijzen excl. btw.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Inschrijven kan via inschrijvingen.vb@voka.be en onderstaande knop.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad