Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Wijzere groepsbeslissingen met de Deep Democracy methodologie
teaser

Wijzere groepsbeslissingen met de Deep Democracy methodologie

In groepen zit niet iedereen altijd op dezelfde lijn. Het standpunt van de meerderheid primeert dikwijls en meningen of ideeën die daar tegenin gaan worden uitgevlakt. Maar ze verdwijnen niet. Ze kunnen ervoor zorgen dat mensen zich ‘onderhuids’ verzetten of dwars gaan liggen.

Deep Democracy is een methode die de onderstroom in groepen zichtbaar maakt en de stem van de minderheid laat weerklinken. De bedoeling is niet om te komen tot een compromis, maar tot besluitvorming met impact waar iedereen zich in kan vinden.

In deze opleiding leer je een aantal irrationele dynamieken herkennen die plaatsvinden in groepen en ontdek je hoe je er bewust en proactief mee kan omgaan. Je oefent actief een aantal technieken die je meteen zelf kan inzetten in de groepen waarvan je deel uitmaakt.

Spreker

Katelijne Rotsaert, Crescente Consult

Meer info?

Anja De Clercq via anja.declercq@voka.be

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant - Kantoor Vilvoorde
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

Leden: € 320
Niet-leden: € 560

(excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Inschrijven kan via inschrijvingen.vb@voka.be en onderstaande knop.

Opgelet! 
Wegens de vakantieperiode zal jouw aanvraag tot inschrijven verwerkt worden na 13 augustus. Je krijgt na die datum een officiële bevestiging van jouw inschrijving.

ING
Proximus
SD Worx
Grant Thornton
Logo Athlon
Logo Premed
Logo G4S
Logo Randstad