Skip to main content

Welt: Snuif de nectar van ondernemerschap

Hoe goed ken jij jezelf? Wat betekent jouw persoonlijke stijl van ondernemerschap en hoe kan je die exploreren?  Hoe kan je groeien naar blijvend succes als medewerker, leidinggevende of ondernemer?

Het boek 'Snuif de nectar van ondernemerschap' van Patrick Verschelde is een originele en onmisbare gids om je ondernemerschap te verkennen en impact te geven. In het kader van het Welt-project, waarin Patrick diverse sessies rond leiderschap modereert, lanceren we dan ook in première zijn boek. Het wordt een gezellige netwerkavond om het verlengde weekend in te zetten en vooral een eyeopener die nog lang zal blijven nazinderen. 

Patrick Verschelde heeft meer dan 25 jaar ervaring als personeelsverantwoordelijke, trainer, coach en ondernemer. In de loop der jaren ontmoette hij honderden leidinggevenden, die hij mee begeleidde door het boeiende landschap van ondernemerschap.

Gerda Verbeke knoopt het volledige programma aan elkaar. Zij is freelance journalist en schrijft frequent voor de Krant van West-Vlaanderen.

Programma

17.30 uur: Onthaal

18.00 uur: Inhoudelijk gedeelte

 • Verwelkoming door Nele Braem, adviseur hr & arbeidsmarkt bij Voka West-Vlaanderen.
 • Uitgever Dirk Demuynck (Uitgeverij Witsand) kadert waarom hij in turbulente tijden investeert in een boek rond ondernemerschap.
 • Patrick Verschelde verrast ons met een no-nonsense bloemlezing.
 • Een divers panel (dat vooraf het boek heeft gelezen) sluit af met een open blik.
  Twee van de panelleden zijn reeds bekend:
  • Heidi Logghe, projectmanager ondernemerschap Voka
  • Cédrique Poot, CEO DUX
  • Dirk Laverge, docent & stagecoördinator communicatiemanagement aan Howest

19.00 tot 21.00 uur: Gezellig netwerken bij een natje en een droogje

 

Deze avond is mogelijk gemaakt door het Welt-project, gesubsidieerd via ESF. Heb je als ondernemer of hr-professional nood en zin om verder te investeren in een duurzaam, inclusief hr-beleid? Toets hier al in enkele minuutjes de duurzaamheid van je hr-beleid af. Een Voka-medewerker contacteert je nadien vrijblijvend voor een gesprek of begeleiding.

Voka WeltESF

 

 

Contactpersoon

Nele Braem

Member Services - Arbeidsmarkt/HR

Adres

Bar Provisoir (CC De Brouckère) - Ingang langs 's Gravenwinkelstraat
Aartrijkestraat 6
8820 Torhout

Wanneer

Prijs

Gratis* voor leden en niet-leden

* We baseren ons op het aantal inschrijvingen voor de praktische organisatie. We doen ook beroep op catering, dus graag (ruim) vooraf een seintje mocht je toch niet kunnen komen.

Wie Patrick zijn boek wenst, kan dit voorbestellen via zijn website (€19,50), of de avond zelf een (gesigneerd) exemplaar kopen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd in de vorm van foto en/of film dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag