Webinar: subsidies voor innovatie-projecten

10/11/2017

Jouw onderneming zet in op innovatie? Wist je dan ook dat er vanuit de overheid extra maatregelen zijn waar je van kan genieten? Ook al is je project niet via hen gesubsidieerd. In dit webinar wordt specifiek ingegaan op maatregelen die van toepassing zijn op innovatieve bedrijven: de vrijstelling van bedrijfsvoorheffing voor O&O projecten, maatregelingen voor Young Innovative Companies, KMO-portefeuille, groeisubsidie, octrooi- en aanwervingsmaatregelen.

Programma

Deze webinar met Katie Van den Bulck (Innovatiecentrum Vlaams-Brabant) en getuigenissen van ervaringsdeskundigen duurt 1 uur en bieden we GRATIS aan. Klik hier om je in te schrijven via GoToWebinar.

Merk op: Ook als je niet inlogt tijdens de webinar, krijg je na afloop een mailtje met een link naar de volledige opname, de presentatie en eventueel extra documentatie.

Trainer

Katie Van den Bulck - Innovatiecentrum Vlaams-Brabant

Katie Van den Bulck is innovatie-adviseur bij het Innovatiecentrum Vlaams-Brabant.

Hoe haal je het meeste uit een webinar? Tips & tricks:

  • Zonder je een 10-tal minuten voor de start van het webinar af zodat je ongestoord kan inloggen en luisteren. Bij een eerste aanmelding word je gevraagd om (veilige) software te downloaden, accepteer deze vraag. De webinar wordt zo gestart.
  • Gebruik indien nodig een hoofdtelefoon om collega’s niet onnodig te storen.
  • Voorzie een stabiele internet verbinding. Indien mogelijk met een kabel om storing te vermijden.

Meer info bij

Anja De Clercq via anja.declercq@voka.be of 02 255 20 24.

Partners