Skip to main content
KA
  • Online

Webinar innovatiesubsidies

Heb je ideeën of projecten om een innovatief product of een nieuwe dienst te ontwikkelen?  Dan kom je mogelijk in aanmerking voor Vlaamse innovatiesubsidies.

Van steun voor kleine externe adviezen via de KMO-portefeuille over het binnenhalen van strategische kennis via de KMO Groeisubsidie tot een subsidie voor volwaardige ontwikkelingsprojecten, het Agentschap Innoveren en Ondernemen (Vlaio) heeft een brede waaier van mogelijkheden om jouw plannen een flinke duw in de rug te geven.  

Vlaio heeft ook dit jaar weer enkele vernieuwingen doorgevoerd, zoals de Brexitveerkrachtsubsidie en de herziening van de KMO-Groeisubsidie voor digitalisering en duurzaamheid.  

Iets voor jou?  Jaarlijks steunt Vlaio aan meer dan 1000 kmo’s bij hun innovatieplannen.  Ben jij er dit jaar eentje van?  
Bert Reekmans, bedrijfsadviseur bij Vlaio, geeft je tijdens dit gratis webinar een overzicht van de verschillende subsidiemogelijkheden met extra aandacht voor de vernieuwingen. 

aio

Contactpersoon

Carolien Jans

Coördinator innovatie

Wanneer

Prijs

Gratis. 

Inschrijven verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via Kim.kerkhofs@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 

Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl