Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Wat zijn de gevolgen van de Oosterweelwerken voor uw bedrijf?
verkeer

Wat zijn de gevolgen van de Oosterweelwerken voor uw bedrijf?

Eindelijk is men begonnen aan de werf van de eeuw. Na jaren gebakkelei is de spade voor de Oosterweelverbinding in Antwerpen de grond ingegaan.

Op Linkeroever is er al heel wat bouwactiviteit, maar wanneer mogen we op Rechteroever iets verwachten? Hoe ziet de precieze timing en planning er uit? Wat houden de werken exact in? Hoe gaat de vaste oeververbinding er uitzien? Wanneer komt wel stuk aan de beurt? Wat gaat het allemaal kosten? Wanneer zullen de werken klaar zijn? 

En wellicht de belangrijkste vraag: wat gaan de gevolgen van de werken zijn voor de mobiliteit richting Antwerpen? Wat zal de impact zijn voor uw bedrijf en uw supply chain? En kan ik me hiertegen wapenen en hoe?

Antwoorden op al deze vragen worden u gegeven door Bart Van Camp, directeur omgeving Lantis, en Sven Verstrepen, head of Ahlers Supply Network Innovation & Analytics.

Hierna volgt ook nog een netwerkmoment met een hapje en een drankje.

Contactpersoon

Guy Beyens

Senior adviseur

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen (Locatie Geel)
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

€ 30 Excl. BTW

Niet-leden:
€ 50 Excl. BTW

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via kim.kerkhofs@voka.be tot 3 werkdagen voor aanvang van het event. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Saloncondities bij Peeters Motors
VGD audit feb
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse