Vokafé LON Zuiderkempen - Voorstelling glasvezelproject IZ Heist

15/09/2017

LON Zuiderkempen van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen nodigt u uit op haar 'Vokafé'op vrijdag 15 september 2017 vanaf 17.00 u. bij firma Vink in Heist-op-den-Berg.

Informeel netwerken met contacten uit jouw regio, daar staan de Vokafé’s van Voka garant voor! Om de zomer uit te zwaaien en opnieuw uit de startblokken te schieten, wordt op 15 september bij firma Vink het eerste Vokafé van het nieuwe werkjaar georganiseerd.

Deze informele drink word je aangeboden door Proximus, dat ook het geplande glasvezelproject binnen Heist-op-den-Berg zal toelichten. Proximus investeert immers in Heist als Smart City en brengt glasvezel binnen bij bedrijven in de IZ. Ontdek er alles over tijdens deze informele drink! 

De firma Vink, met gastheren Erik Muys en Paul De Weerdt, biedt zijn locatie aan ter ondersteuning van deze voorstelling en dit event.

Tip

Met het oog op uitbreiding van dit netwerkevent herinneren we jou er graag aan dat je telkens (nieuwe) collega’s of relaties mag meebrengen naar deze informele b2b-bijeenkomst, waar netwerking in een informele sfeer voorop staat.

Programma

  • Introductie door de burgemeester
  • Voorstelling van het glasvezelproject door Proximus
  • Informele netwerkdrink

In samenwerking met

Proximus logo  Vink logo