Skip to main content
VokaAfterwork@Maanrock 2018

VokaAfterwork@Maanrock 2018

Een hapje en tapje, fijne contacten én een streepje muziek? Op het feestdeck van Maanrock brengt Voka – KvK Mechelen-Kempen al deze ingrediënten samen tijdens haar afterwork op vrijdag 24 augustus. Een sfeervol netwerkmoment in het unieke kader van het jaarlijks Mechels festival Maanrock.

VokaAfterwork@Maanrock 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voka Afterwork@Maanrock is een uniek netwerkmoment dat ondernemers, hun werknemers én zakenrelaties verzamelt. Plaats van afspraak is, naar jaarlijkse traditie, het Feestdeck op de IJzerenleen, op vrijdag 24 augustus 2018. Dit is ook meteen dé aftrap van een geweldig festivalweekend in de Mechelse binnenstad.

Verwacht je aan een exclusief kader voor bedrijven die hun personeel of relaties willen uitnodigen. Vanaf 18 uur ben je welkom om een avond volop te genieten met collega’s en/of relaties van een goede portie muziek.

Het Feest Podium presenteert op vrijdagavond een paar straffe, populaire toppers uit de muziekscène, zoals Kraantje Pappie, Studio Brussel dj Skyve, Lady S, Deejay Mr. T, Beauty & The Beats en Poldoore. Stuk voor stuk artiesten die weten hoe ze een stevig feestje moeten bouwen! 

Na een verwelkoming met een feestelijk drankje zijn nog vier consumpties inbegrepen in de deelnameprijs van 50 euro per persoon. Bovendien kan je doorlopend genieten van een stevige warme hap.

Speciaal aanbod

9 tickets kopen = 10de ticket gratis!

Meer informatie

Contacteer Roel Dockx via roel.dockx@voka.be of 015 45 10 20.

Adres

Maanrock
Feestdeck IJzerenleen
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Voka-leden + niet-leden: € 50 pp.

9 tickets kopen = tiende ticket gratis!

Prijzen zijn excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via anissa.fadis@voka.be tot 3 werkdagen voor aanvang van het event. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
& Robin
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse