Skip to main content
Voka Visit - Stukwerkers

Voka Visit - Stukwerkers

Stukwerkers is sinds 1338 actief in de haven van Gent en wordt beschouwd als een van de oudste stuwadoorsbedrijven in Europa. Op 25 april zijn we er te gast voor een blik achter de schermen.

Voka Visit - Stukwerkers

Stukwerkers Havenbedrijf nv is een van de oudste bedrijven in de Gentse haven. De belangrijkste activiteiten van Stukwerkers zijn goederenbehandeling en -opslag. Het is gespecialiseerd in de overslag, opslag en verwerking van goederen, zoals staal, woudproducten, meststoffen, stukgoed en containers.

De oorsprong van de term stukwerkers gaat terug tot 1338 en werd gebruikt voor arbeiders die aan de Gentse waterlopen schepen losten.

Stukwerkers bedient zijn klanten vanuit vijf verschillende locaties in Gent en biedt daarmee een groot voordeel op het gebied van transport en distributielogistiek. In totaal heeft Stukwerkers meer dan 500.000 vierkante meter open kade en 100.000 vierkante meter opslagruimte ter beschikking.

Op 25 april geeft directeur Johan De Raeve ons een woordje uitleg over zijn stouwersbedrijf en krijgen we ook een exclusieve rondleiding.

Programma 

  • 18.00 – 18.15 u. Onthaal van de deelnemers
  • 18.15 – 18.45 u. Verwelkoming door Stefan Derluyn, regiodirecteur Voka en  bedrijfspresentatie door Johan De Raeve, directeur Stukwerkers
  • 18.45 – 20.00 u. Rondleiding doorheen de bedrijfsgebouwen
  • 20.00 – 21.00 u. Afsluitend netwerkmoment

Informatie en inschrijvingen

Inschrijven kan tot en met 19 april 2019. Meer weten? Stuur een mailtje naar Nathalie Verheyden of bel 052 33 98 12.

Adres

Stukwerkers
Port Arthurlaan 40
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor Voka-leden (max. 2 personen per bedrijf)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat Media