Skip to main content

Voka Visit - Danilith Delmulle - 26 april 2022

Hier zijn we met een nieuwe Voka Visit, aka bedrijfsbezoek! Op dinsdag 26 april 2022 brengen we een bezoek aan Bouwonderneming Danilith Delmulle in Wortegem-Petegem. Kom langs en ontdek hoe Danilith Delmulle geautomatiseerd woningen bouwt met traditionele materialen.

Op dinsdag 26 april 2022 brengen we een bezoek aan Bouwonderneming Danilith in Wortegem-Petegem.

Danilith is een familiebedrijf met 100 jaar ervaring. Ze bouwen woningen, appartementen, homes… volgens een uniek geautomatiseerd systeem met traditionele materialen
Op het vlak van duurzaam en energiezuinig bouwen spelen ze een pioniersrol. Zo pasten ze een professionele isolatiemethode toe nog voor er sprake was van de EPB-wetgeving en die tot op vandaag voldoet aan alle vereiste normen.

Op 26 april 2022 worden we ontvangen voor een rondleiding op de site in de Vlaamse Ardennen.

Programma

  • 18.00 - 18.15 u. Onthaal
  • 18.15 - 18.20 u. Verwelkoming door Sally Verpoort, regiodirecteur bij Voka Oost-Vlaanderen
  • 18.20 - 19.45 u. Bedrijfsvoorstelling door Kürt Vanmarcke, algemeen directeur, en rondleiding door Kürt Vanmarcke, Michiel en Lucas Delmulle (gedelegeerd bestuurders)
  • 19.45 - 21.00 u. Netwerken met een hapje en een drankje

Info en inschrijven

Inschrijven kan tot 22 april 2022 of tot wanneer het volzet is (maximum 40 deelnemers). Inschrijven kan via de knop rechts van de pagina (of helemaal onderaan indien je de mobiele website raadpleegt).

Nog vragen of volzet? Stuur een mailtje naar Team Netwerking of bel +32 9 266 14 40.

Meer over gastheer Danilith Delmulle

Danilith  is een familiebedrijf met 100 jaar ervaring. Jouw ideale partner voor het bouwen of kopen van (sleutel op de deur) woningen en nieuwbouwprojecten!

Logo Danilith

Contactpersoon

Christine Leytens

Events & Netwerking - Info & Advies

Adres

Bouwonderneming Danilith Delmulle
Waregemseweg 146
9790 Wortegem-Petegem

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden mits inschrijving

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.