Voka Summer School: Frans taaltraject

27/08/2018

Tijdens de rustige zomermaanden kan je terecht in de VOKA Summer School om je carrière én je persoonlijke groei een zetje te geven. Zoals altijd, mag je een gespecialiseerde trainer of gastspreker verwachten, al komt die tijdens de zomer misschien in korte broek en lunchen we in het zonnetje op het terras. Verder zijn de workshops actueel, onmiddellijk toepasbaar en creëren we een omgeving waar je ervaringen kan delen met je “studiegenoten”, waardoor je extra leert van elkaar.

Tijdens dit intensief taalbad krijg je de kans om je angst te overwinnen en vlotter te praten in het Frans. In een kleine groep van maximum 8 deelnemers werk je aan je Frans om het zo op te krikken naar een professioneler niveau, hierdoor kan je je klanten met meer overtuiging en zelfvertrouwen te woord staan.

Je krijgt een uitgebreide cursus met alle behandelde thema’s, woordenlijsten, documenten en praktische tools, waar je na het traject op kan terugvallen.

Op het einde van de cursus krijg je ook een getuigschrift van je deelname met een persoonlijke en officiële niveaubepaling. Hierdoor ken je jouw sterktes en je zwaktes en weet je waaraan je nog kan werken op eigen tempo. Het niveau van de groep wordt bepaald door de mondelinge taaltest op voorhand. Zo zorgen we ervoor de het niveau binnen de groep goed zit en de tijd maximaal benut wordt.