Skip to main content
Map
Voka Netwerking

Voka Réveillon 2023

Welkom bij Voka Réveillon 2023 - dé avond waar ondernemerschap, innovatie en inspiratie samenkomen. Ontdek een wereld van mogelijkheden terwijl we het jaar feestelijk afsluiten en ons voorbereiden op een succesvol nieuw jaar.

Over Voka Réveillon

De Voka Réveillon is een jaarlijks evenement georganiseerd door Voka KvK Mechelen-Kempen. Het is de ultieme gelegenheid voor ondernemers uit de regio om samen te komen, te netwerken en zich te laten inspireren door vernieuwende ideeën die de toekomst van ondernemen vormgeven.

Waarom Deelnemen?

  • Innovatie: Ontdek het innovatieve idee van dit jaar dat de ondernemerswereld zal transformeren.
  • Netwerken: Maak waardevolle zakelijke connecties met gelijkgestemde professionals.
  • Inspiratie: Laat je inspireren door inspirerende sprekers en gastheren/-vrouwen.
  • Locatie: Ontdek een unieke en betoverende locatie die voor deze speciale gelegenheid wordt omgetoverd tot een magische plek vol ideeën. Dit jaar zijn we te gast bij Groep Kenis in Turnhout.
     

Het programma

Het programma van Voka Réveillon omvat inspirerende toespraken, boeiende discussies en de onthulling van het innovatieve idee van dit jaar. Er is ook volop ruimte voor interactie en netwerken.

  • 18u00 Ontvangst
  • 19u15 Een boodschap van onze beleidsmakers
  • 19u30 Netwerkmoment

Inschrijven

Wil je de magie van innovatie ervaren tijdens het Voka Réveillon-evenement? Schrijf je nu in om je plek te reserveren en bereid je voor op een inspirerende avond vol nieuwe perspectieven.

Veilig en zorgeloos naar de Réveillon met Troom

Dankzij ons exclusieve partnerschap met Troom krijg je als bezoeker van de Réveillon nu twee gratis credits (2 credits = 2 uur) om je naar dit uniek netwerkevent te vervoeren. Profiteer nu van je gratis credits en geniet van een zorgeloze reis naar -en van de Réveillon.

Vul simpelweg de code Réveillon in bij het boeken van je rit en je twee gratis credits worden automatisch op je account geplaatst. 
 

Meer informatie

Herbeleef Voka Réveillon 2022

Met dank aan onze partners

Neem contact met ons op

Heb je vragen of heb je meer informatie nodig? Laat het ons weten.

Anouk Huysmans

Projectmedewerker events

Full bio of Anouk Huysmans

Adres

Groep Kenis
Steenweg op Gierle 314
2300 Turnhout

Wanneer

Prijs

Deelname | € 125 per deelnemer

Groepstarief | € 105 per deelnemer
Vanaf 10 deelnemers per bedrijf

Dit event is exclusief voor Voka leden

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via birgitt.vanbeckhoven@voka.be tot 1 december 2023. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.