Skip to main content

Voka Netwekkers bij Magelaan

Ochtendstond heeft goud in de mond! Nog voor de werkdag aanvangt, verzamelen we met een groepje ondernemers bij een bedrijf uit de buurt om te netwerken. Op 22 september ontvangt gastheer Magelaan, collega-ondernemers uit het Gentse in alle vroegte met een smakelijk ontbijt. Daarna gaan we actief aan het (net)werk.

Banner Voka Netwekkers

Het blijft niet bij vrijblijvend kletsen, want het doel is met concrete vragen te komen en met echte business naar huis te gaan! 

De Voka Netwekkers bieden een perfect recept om op korte tijd en op een informele manier 15 tot 20 nieuwe contacten te leggen en te linken met tal van bedrijven bij jou in de regio - en dit keer vertoeven we in de regio Gent. Je komt er gegarandeerd ook in contact met nieuwe diensten of producten die jouw zaak verder vooruit kunnen helpen.

Een divers publiek

Omdat diverse contacten voor iedereen een meerwaarde zijn, gelden volgende voorwaarden:

 • Gratis en exclusief voor Voka-leden (niet-leden neem contact op met Valérie Smessaert)
 • 1 deelnemer per bedrijf (zaakvoerder of verantwoordelijke medewerker binnen het bedrijf)
 • Beperkte inschrijvingsmogelijkheden voor volgende sectoren:
  • Bankensector
  • Financiële sector uitgezonderd banken (verzekeringen, accountancy...)
  • Uitzendsector
  • Juridische sector

Indien een bepaalde sector volzet is, kun je je op de wachtlijst laten plaatsen door een e-mail te sturen naar Joke Van der Burght. We nemen contact op, zodra een plaats vrijkomt.

Programma

 • 08.00 - 08.30 u.: Ontvangst met ontbijt bij Magelaan
 • 08.30 - 09.30 u.: Collectief netwerkmoment
 • 09.30 - 10.00 u.: Vrij netwerken

Doelgroep

Zaakvoerders en/of verantwoordelijke medewerkers

Informatie en inschrijvingen

Wens je in te schrijven? Klik dan op de knop ‘Inschrijven’ rechts op deze pagina en geef aan in welke sector je met jouw onderneming actief bent (banken-, financieel, uitzend-, juridisch, andere).

Annuleren kan schriftelijk via joke.vanderburght@voka.be tot vrijdag 17 september 2021.

Onder voorbehoud van versoepeling van de maatregelen ontvangen wij u graag fysiek, rekening houdend met de geldende veiligheidsafspraken. Wij vragen u vriendelijk de nodige afstand te bewaren, steeds een mondmasker te dragen en de voorziene ontsmettende handgels geregeld te gebruiken.

Met dank aan 

Magelaan, het 35 jaar jonge marketing- en communicatiebureau in Gent, gevestigd in een werkelijk prachtig pand aan de Blekersdijk. De vroegere zetterij werd in de jaren ’90 omgebouwd tot een hedendaags creatief bureau waar vijftien toptalenten dag in dag uit het beste van zichzelf geven. Op het gelijkvloers worden communicatie- en marketingplannen gesmeed. Op de eerste verdieping worden die uitgerold in de meest prachtige realisaties.


Wou je altijd eens zien hoe een creatief communicatiebureau werkt? Hoe allerlei vormen van duurzame communicatie, gedrukt of digitaal, tot stand komen? Profiteer dan van de gelegenheid en kom langs op 22 september. Geniet van een welkomstkoffie op ons terras met dat mooie uitzicht op het Baudelopark. Erna volgt een interactieve poll en een Q&A-sessie waarin je een eerlijk én eenvoudig antwoord krijgt op de meest ingewikkelde vragen die je je over communicatie en marketing stelt. Na de introductie krijg je meteen ook enkele praktische tips mee hoe je je best voorstelt tijdens het netwerken.

Logo Magelaan

Contactpersoon

Joke Van der Burght

Events & Netwerking - Groeitrajecten

Adres

Blekersdijk 14
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden

Niet-leden: gelieve contact op te nemen met Valérie Smessaert

Annuleren kan schriftelijk via joke.vanderburght@voka.be tot vrijdag 17 september 2021. Indien je niet verwittigt, zijn we genoodzaakt een no-show-fee te factureren voor catering- en administratiekosten. Je kunt uiteraard steeds een collega sturen in jouw plaats wanneer je onverwacht verhinderd bent. 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat