Voka Fietst fietsstage Mojácar 2019

20/03/2019

Tradities moet je in ere houden. Daarom fietsen we ook komend voorjaar de winter uit de benen en vliegen we met Voka Fietst naar Mojácar i.s.m. Kortweg, voor een intense en vernieuwde fietsstage.

Fiets

Programma

Woensdag en donderdag fietsen we in twee mooie ritten van de luchthaven in Alicante naar Mojácar (ipv de lange busrit). Overnachting op woensdagavond is in Hotel Parador Lorca.

Op zaterdag rijden we naar Alto de Velefique en Alto Calar. Op zondag een rit tot 13.00 uur (80 à 90 km).

Aanpak

Een 'ronduit indrukwekkend' programma. Maar het gaat natuurlijk niet enkel over de die-hard fietser. We voorzien opnieuw 3 niveaus en aangepaste parcours, zodat elke fietser zijn gading kan vinden.

Praktisch

Voor deze vierdaagse (van 20 tot en met 24 maart 2019) verzorgt Voka de vlucht, professioneel transport van materiaal, verblijf in vol pension, en ritten op verschillende niveaus met begeleiding, bevoorrading en technische ondersteuning.

Wilt u ook onbezorgd trainen samen met een groep gelijkgestemde ondernemers uit de streek? Schrijf je snel in, snelle beslissers kunnen een eigen fiets meenemen via professioneel transport.

Informatie en inschrijvingen

Meer weten? Stuur een mailtje naar netwerking.oudenaarde@voka.be en wij bezorgen u de nodige informatie en het inschrijvingsformulier.

In samenwerking met