Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Voka Connect: Het groeiverhaal van de onderneming van het jaar door Jan Haspeslagh - Ardo
Voka Connect

Voka Connect: Het groeiverhaal van de onderneming van het jaar door Jan Haspeslagh - Ardo

Ardo, met hoofdzetel in Ardooie, is een belangrijke wereldspeler in de productie van een ruim gamma vriesverse groenten, kruiden en fruit. De groep heeft een wereldwijd verkoopnetwerk en 21 bedrijven in negen landen, voor productie, verpakking en distributie. Op dinsdag 2 april zijn we met Voka Connect te gast bij de onderneming van het jaar 2018 en krijgen we hun groeiverhaal te horen van CEO Jan Haspeslagh.

Ardo

Het familiebedrijf Ardo is uitgegroeid tot wereldspeler in de productie van vriesverse groenten, kruiden en fruit voor de retail, foodservice en industrie. Vandaag telt de groep een wereldwijd verkoopnetwerk en 21 bedrijven in negen landen, voor productie, verpakking en distributie, wat zorgt voor een optimale aanvoer uit de meest productieve groeiregio’s. Met zijn 3.800 werknemers verkoopt de groep 860.000 ton vriesverse groenten, kruiden en fruit, in meer dan 100 landen, wat resulteert in een omzet van 1 miljard euro.

Hun missie is om de opbrengsten van de natuur zo zuiver mogelijk te bewaren en te verwerken tot heerlijke, gezonde eindproducten, heel het jaar rond beschikbaar, eenvoudig en snel te bereiden. Dit doel willen ze bereiken via een geïntegreerd netwerk van teeltgebieden, vriesunits, opslagcentra, verpakkingsunits, efficiënte supply chain, scherpe kwaliteitscontrole, enthousiaste medewerkers en het centraal stellen van elke klant. Ze hebben alle vertrouwen in de toekomst van de industrie en zijn ervan overtuigd dat ze door het produceren en commercialiseren van voedzame en betaalbare producten, die veilig zijn en minder voedselafval veroorzaken, een succesvolle toekomst tegemoet gaan.

Programma

  • 18.00 uur: Ontvangst genodigden
  • 18.30 uur: Verwelkoming door Voka West-Vlaanderen
  • 18.35 uur: Start presentatie Jan Haspeslagh: van familiebedrijf tot multinational - doorloop verschillende fases binnen het bedrijf - Q&A
  • 19.35 uur: Start rondleiding
  • 20.35 uur: Netwerking - catering
  • 22.00 uur: Voorzien einde

Deze Voka Connect is volzet. Voor meer info kunt u contact opnemen met Shirley Seynaeve. De volgende events van Voka Connect kunt u hier terugvinden.

Spreker

Jan Haspeslagh werd in 1961 geboren in Roeselare. Hij studeerde Latijn-Wiskunde aan het Sint-Barbaracollege in Gent en werd in 1985 Licentiaat-Doctorandus in de Toegepaste Economie en Bedrijfsinformatica aan de KU-Leuven. Hij werkt sinds 1985 bij Ardo n.v. waar hij aanvankelijk aan de slag ging als financieel en commercieel verantwoordelijke. Sinds 1995 is hij er Algemeen Directeur. Daarnaast is hij ook lid van de Raad van Bestuur van Voka West-Vlaanderen.

Ardo

Adres

Ardo
Wezestraat 61
8850 Ardooie

Wanneer

Prijs

Voka Connect is exclusief voor ondernemers, zaakvoerders en plant managers van kmo's met 1 of meerdere medewerkers.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annulatie kan tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal een fee aangerekend worden van 30 euro.

Slechts 1 persoon per bedrijf.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

 

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx