Skip to main content
Voka Connect: Barias Frozen Food Co-packing & Storage

Voka Connect: Barias Frozen Food Co-packing & Storage

Tijdens de Voka Connect van dinsdag 21 september trekken we naar Roeselare, waar we ontvangen worden bij Barias. 

Het belang van een netwerk is niet te onderschatten, daarover is iedereen het eens. Als u op zoek bent naar een community van gelijkgestemden om ervaringen uit te wisselen, is onze Voka Connect zeker iets voor u! 

Op dinsdag 21 september zijn we te gast bij Barias in Roeselare. Ze nemen ons mee in hun ondernemersverhaal en we worden er rondgeleid in hun zaak. 

Inschrijven voor deze Voka Connect kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Shirley Seynaeve.


Voka Connect is een community waarbij we ondernemers, zaakvoerders en plant managers van kmo's met 1 of meerdere medewerkers samenbrengen. Ervaringen delen en elkaar inspireren is het doel. De formule: we brengen een ondernemersverhaal, interview, panelgesprek, getuigenis of keynote rond ondernemerschap, gevolgd door een netwerkmoment. We organiseren 4 regionale sessies in het voorjaar en 4 in het najaar. Een overzicht van de geplande Connects kunt u hier vinden.

Contactpersoon

Shirley Seynaeve

Eventteam

Adres

Barias
Oostnieuwkerksesteenweg 211
8800 Roeselare

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze Voka Connect is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Voorwaarden

Annulatie kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event via mail naar Shirley Seynaeve. Bij laattijdige annulatie of een no show, zal een no show fee aangerekend worden van 30 euro. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in de vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group