Skip to main content
Virtuele talentenmarkt met Wouter Torfs
  • Online

Virtuele talentenmarkt met Wouter Torfs

Op donderdag 26 november brengt Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant bedrijven, scholen, openbare besturen en arbeidsbemiddelaars samen op een virtuele talentenmarkt. Gastspreker van dienst is Wouter Torfs, CEO van de bekende schoenwinkelketen Schoenen Torfs.

Arbeidsbemiddelaars, scholen, openbare besturen en werkgevers hebben elkaar nodig. Alleen kennen ze elkaar vaak nog te weinig. Daar hopen we met de Talentenplatformen in de regio's Zuid-Hageland en Diest/Aarschot verandering in te brengen! 

Op onze virtuele talentenmarkt krijgen we het gezelschap van Wouter Torfs, CEO van Schoenen Torfs. Vorig jaar werd de keten al voor de tiende keer uitgeroepen tot Beste Werkgever van België en de voorbije vijf jaar verdubbelde het bedrijf zijn omzet. Tijdens deze sessie staat Wouter Torfs stil bij de fundamentele bouwstenen van een ‘great place to work’: authenticiteit, kwetsbaarheid, fun en verbinding. Hij focust in het bijzonder op de rol van een ‘nieuw’ leiderschap. Of je nu werkt in een kmo of een groot bedrijf, profit of non-profit, als zelfstandige of als werknemer; Wouter Torfs geeft je een bruikbaar recept dat je organisatie naar succes leidt. Gelardeerd met vele ‘best practices’ die Torfs tot een hele fijne werkplek maken, geeft het je de ‘goesting’ om er morgen in je organisatie mee aan de slag te gaan! 

Nadien krijgen de deelnemende ondernemers de mogelijkheid om via breakout rooms met elkaar in gesprek te treden.

Spreker

Wouter TorfsWouter Torfs is de CEO van de familiale winkelketen Schoenen Torfs. In 2019 werd de keten voor de 10de keer tot Beste Werkgever verkozen én tot beste Werkgever van Europa. Ook in 2019 werden ze voor de 14e keer verkozen tot beste Schoenwinkelketen en Beste webshop.

Contactpersoon

Steve Vanhorebeek

Adviseur Arbeidsmarkt - Coördinator WELT

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

DigiChambers
BVI
British School of Brussels
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad