Verleg uw grenzen en ontdek hoe Noord-Frankrijk ook uw bedrijf laat groeien!

13/12/2017

Uw bedrijf groeit en u denkt eraan om een nieuwe vestiging te openen… Of u wil nieuwe arbeidskrachten aantrekken maar vindt hier in de streek geen geschikt personeel? Noord-Frankrijk kan een oplossing bieden. 

Tal van werkzoekenden uit de regio Les Hauts-de-France zijn graag bereid om in een West-Vlaams bedrijf aan de slag te gaan. Er zijn ook volop nieuwe mogelijkheden voor bedrijven die in de regio een filiaal willen openen. Uw volgende win-win ligt dus misschien wel in Noord-Frankrijk…

Voka West-Vlaanderen organiseert in samenwerking met de regio Les Hauts-de-France en de Chambre de Commerce Franco-Belge een unieke avond waar beide thema’s uitgebreid worden behandeld door ervaringsdeskundigen.

Lieven Danneels, Voorzitter van Voka West-Vlaanderen en Xavier Bertrand, Président de la région Hauts-de-France, nodigen u van ganser harte uit voor een boeiende conferentie, op woensdag 13 december 2017.

Het evenement vindt plaats middenin de binnenpiste van de Velodroom van Roubaix, vlakbij de Frans-Belgische grens. U krijgt er ook de mogelijkheid om een testrit te doen: fietsen, helmen en schoenen zijn ter beschikking.

Voor de Franstalige uiteenzettingen is simultane vertaling naar het Nederlands voorzien.

Programma

  • 18.00 uur: Onthaal
  • 18.30 uur: Inleiding door Xavier Bertrand, Président de la région Hauts-de-France en Lieven Danneels, Voorzitter van Voka West-Vlaanderen
  • 18.50 uur: Ondertekening van een samenwerkingsakkoord tussen Voka West-Vlaanderen en de regio “Les Hauts-de-France”
  • 19.00 uur: Presentatie “Hoe kunnen West-Vlaamse ondernemingen op eenvoudige wijze Noord-Franse werkzoekenden rekruteren?”  
  • 19.30 uur: “Waarom een filiaal oprichten in de regio Les Hauts-de-France ?”

Getuigenissen van een aantal West-Vlaamse ondernemers die al actief zijn in de regio (o.a. Galloo, 2XL, Vandeputte, Agrafresh)

  • 19.50 uur: Walking dinner

In samenwerking met

Nord Invest de France    Région Hauts-de-France     CCFB