Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Verduurzamen van mijn bedrijfsvloot: alle relevante info op een rijtje!
Verduurzamen van mijn bedrijfsvloot: alle relevante info op een rijtje!

Verduurzamen van mijn bedrijfsvloot: alle relevante info op een rijtje!

Elektrische wagens verschijnen steeds meer in het straatbeeld. Deze voertuigen worden steeds interessanter, zowel qua rijbereik, voor het milieu als financieel. Ook autofabrikanten moeten massaal aan de stekker om hun milieudoelstellingen voor 2021 te halen. Voor bedrijven is het dan ook cruciaal om deze belangrijke evolutie niet te missen en het wagenpark future-proof te maken. Het opnemen van elektrische voertuigen in de vloot is vandaag immers geen onmogelijke opdracht meer, maar een mooie opportuniteit waar men niet langs kan in de komende jaren. Maar hoe begin je hieraan?

Tijdens deze infosessie krijg je van onze deskundigen een antwoord op al je vragen: hoe zit het nu juist met het rijbereik van de wagens? Wie komt in aanmerking om elektrisch te rijden? Welke laadinfrastructuur heb ik nodig op mijn site? Hoe zit het juist met tankkaarten? Wat is de total cost of ownership (TCO)?... 

Onze gastheer Durabrik getuigt over hun ervaring met elektromobiliteit, gezien door de ogen van de mobility manager, de facility manager en… de gebruikers! En tot slot vertelt Battmobiel ons hoe zij aan de slag gaan met elektrisch autodelen in de regio van Gent.

Mis deze kans niet en schrijf je snel in!

Na deze sessie is het mogelijk om je onderneming verder te laten begeleiden en advies rond TCO, gebruikerspotentieel en laadinfrastructuur te krijgen op maat van je onderneming. Alle info daarover krijg je bij Kristien.Depraetere@voka.be en uiteraard ook tijdens deze sessie.
 

Trainer

Fleet360 (Bart Vanham en Wim Halsberghe) en Volta (Paul Jacobs), Durabrik en Battmobiel

Partners

Deze sessie past binnen het project ‘One-stop-shop groene bedrijfsvloot’ met de steun van de Vlaamse Overheid, departement omgeving.

verduurzamen bedrijfsvloot

Adres

Durabrik
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Grant Thornton
Logo Athlon
Logo Premed
Logo G4S
Logo Randstad
Soundfield
Jobat Media