Skip to main content
Map

Van leider worden naar leider zijn

Dit lerend netwerk is de ideale coaching/mentoring om de nodige vaardigheden verder te ontwikkelen en om door te groeien naar jouw volgende niveau.
 

Als leidinggevende ben je meer en meer bewust dat stoppen met leren en groeien, stilstaan betekent en dus achteruitgaan. Je weet dat je nog verder kan doorgroeien naar een volgend niveau of je merkt dat je tegen bepaalde dingen aanloopt. En je hebt niet direct een idee hoe dit aan te pakken. Om nog betere relaties en resultaten te krijgen met jouw team, jouw leidinggevenden en jouw klanten, heb je nog iets extra’s nodig. 

In het lerend netwerk 'Van teamleider naar leider' gaan we aan de slag in een groep van leidinggevenden uit diverse bedrijven, onder professionele begeleiding van een ervaren expert. We wisselen concrete ervaringen en best practices uit, bespreken samen concrete praktijkvoorbeelden en coachen mekaar naar een hoger niveau: leren van en aan mekaar. 

Tijdens dit traject van 3 dagen komen jouw vragen aan bod zodat jij kan doorgroeien naar jouw volgende versie. Het concept van een mastermindgroep staat centraal. Een mastermindgroep is een groep gelijkgestemde personen die een bijdrage willen leveren aan het oplossen van elkaars uitdagingen. Napoleon Hill beschreef dit reeds in 1925 in zijn boek ‘Think and Grow Rich’, dat nog altijd brandend actueel is. Voor uitdagingen waar jij mee worstelt, heeft iemand anders waarschijnlijk al een oplossing. Masterminden zorgt er voor dat jij nog sneller en gemakkelijker groeit als leider.

Dankzij dit lerend netwerk volledig op jouw maat, sta jij sterker in je schoenen om jouw functie als leidinggevende met nog meer passie en succes uit te voeren. De kracht van het lerend netwerk is dat het traject wordt uitgebouwd door een ervaren trainer en dat jij als deelnemer de sessies zelf invult volgens jouw noden en behoeften die jij als leidinggevende ervaart. Je bepaalt waarrond jij wil werken en de manier waarop dit gebeurt. 

Doelgroep

Leidinggevenden met ervaring die hun leidinggevende vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen door ze verder te ontwikkelen en te optimaliseren. 

Trainer

Benedict Bailleul, bezieler en oprichter van de school voor leiderschap. Leiderschapstrainer en -mentor. Auteur van het boek 'Leidinggeven met IMPACT' en ‘In 10 stappen een topteam’.

Contactpersoon

Regine Vyverman

Opleidingen - Arbeidsmarkt

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 900 euro (excl. btw)

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid?

Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

10% korting voor een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf.

Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen, indien u hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Kies het thema 'bedrijfsstrategie'. Registreer u nu op www.kmo-portefeuille.be

kmo-portefeuille

Nacht van de Verbeelding 2023