Skip to main content

Update Routeplan 2025 (GRATIS)

Straffe realisaties & nieuwe ambities

Een duurzame wereldhaven met extra containercapaciteit. Milieugedreven innovaties als motor van een nieuwe industrie. Antwerpen als het wereldexpertisecentrum voor infectieziekten.

In 2019 waren dit ambities uit Routeplan 2025. Intussen krijgen ze concreet vorm in een nieuwe fusiehaven, een miljardenproject rond CO2-opslag en een ecosysteem rond pandemiebestrijding. Het levende bewijs dat Routeplan onze regio helpt om ook in zeer uitdagende tijden de juiste keuzes te blijven maken.

Samen met de teamleaders van Routeplan 2025 en enkele visionaire ondernemers maken we op dinsdag 11 oktober vanaf 19.00 uur een tussenstand op van de strafste realisaties van de afgelopen jaren. En natuurlijk blikken we ook al even voorbij de horizon van 2025.

Routeplan 2025 is hét economisch toekomstplan voor de regio Antwerpen-Waasland. Drie jaar na de lancering is het tijd voor een stand van zaken. Kom op 11 oktober naar Update Routeplan en ontdek in welke domeinen onze kmo’s en economische sterkhouders de bakens hebben verzet.

 

Programma

18.30 uur
Onthaal met een drankje

19.00 uur
Verwelkoming

19.05 uur
Routeplan: reset of reload?
'De kracht van ons Routeplan': dubbelinterview met Jo De Backer, voorzitter Routeplan 2025 en Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

19.15 uur
Update 2022: highlights en straffe realisaties.

  • Onze regio als duurzame economische groeipool
  • Onze regio als magneet voor divers talent
  • Onze regio als innovatieve hotspot

Videocompilaties en live panelgesprekken met onder meer Jan Remeysen (CEO BASF Antwerpen), Ari Epstein (CEO AWDC), Silvia Lenaerts (vice-rector UAntwerpen), Andreas Pfeffer (CEO Recrewtment), Tom Wouters (CEO SDWorx), Stephanie Ouachan (CEO Striktly), Bernard Moyson (voorzitter Alfaport Voka) ea.

20.10 uur
Slotwoord

20.15 uur
Netwerkreceptie

Voorziene einde om 21.45 uur

Wat is Routeplan 2025?

Contactpersonen

Pieter Leuridan

Communicatiemanager

Ina Veeckman

Senior coördinator netwerkactiviteiten

Adres

BNP Paribas Fortis
Meir 48 (ingang via Wapperplein)
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor leden van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

Max. 2 personen per bedrijf (beperkte capaciteit)

Voorwaarden

De organisatie biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor het evenement te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering
AW_Welt_6stappenplan