Skip to main content
Management & organisatie

Update juridiek: Overnames

Praktische tips rond overnames, vanuit een vennootschapsrechtelijke, fiscaal-economische en sociaalrechtelijke invalshoek.

Doelgroep
Bedrijfsjuristen


Programma
We belichten de problematiek van overnames mee vanuit de gewijzigde wetgeving binnen het Vennootschapsrecht en fiscaal economische en sociaalrechtelijke wijzigingen.

Via enkele praktische tips brengen we de aanbevelingen en gemaakte fouten bij overnames onder de aandacht, waarbij het belang van de wijzigingen binnen de wetgeving op praktische wijze zal worden toegelicht.   


Docent
Leen Wetsels, advocaat-vennoot, Paqt Advocaten CVBA, specialisatie in vennootschapsrecht en ruime ervaring in overnames
David Engelbos, advocaat-vennoot, Paqt Advocaten CVBA, specialisatie in fiscaal recht
Sabrina Fiorelli, advocaat-vennoot, Paqt Advocaten CVBA, specialisatie in arbeidsrecht

 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Adres

Voka - KvK Limburg
Gouverneur Roppsingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 120,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 150,00 excl. btw

Voorwaarden

Is jouw bedrijf ingeschreven voor de volledige reeks van Update Juridiek? Dan mag telkens de specialist binnen je bedrijf worden afgevaardigd voor het specifieke thema van de sessie.

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Markedeer
Trixxo