Skip to main content
Voka Netwerking

Uitreiking Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Duurzaam Ondernemen

Na een jaar vol inspanningen in lijn met de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties, ontvangen de deelnemers aan het Voka Charter Duurzaam Ondernemen op 30 juni hun langverwachte charter. Tijdens deze uitreiking gaan ook de nieuwe deelnemers officieel de uitdaging aan om in de komende maanden allerlei duurzame initiatieven uit te werken. 

Naast de impressionante groengevel van het Greenhouse Café in Berchem eisen vooral de bijna 50 aanwezige bedrijven de aandacht op bij de uitreiking van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen. Na een jaar van duurzame inspanningen mogen de deelnemers aan het voorbije actiejaar het felbegeerde charter in ontvangst nemen. Bedrijven die hun voorbeeld willen volgen, verbinden zich dan weer tot het uitwerken van gelijkaardige duurzame initiatieven.

Op deze uitreiking staat het feest natuurlijk centraal. Maar als ondernemer die voluit de duurzame kaart wil trekken, is dit voor jou ook het ideale moment om ideeën uit te wisselen. Aan verschillende gesprekstafels sta je samen met andere deelnemers aan het Voka Charter Duurzaam Ondernemen stil bij uiteenlopende specifieke topics. Wie weet leidt dit mogelijk wel tot interessante samenwerkingen! Ten slotte schetst Ilse Moens, voorzitster van de evaluatiecommissie, hoe integratie van duurzaamheid in de bedrijfsstrategie een meerwaarde biedt.

Programma

  • 16.00 uur: Onthaal met een hapje en een drankje
  • 16.30 uur: Ilse Moens (voorzitster evaluatiecommissie) over de meerwaarde van de integratie van duurzaamheid in de bedrijfsstrategie
  • 17.00 uur: Wissel duurzame ideeën uit met andere ondernemers
  • 18.00 uur: Uitreiking Voka Charter Duurzaam Ondernemen
  • Vanaf 18.30 uur: Tijd om het glas te heffen!

Deze uitreiking is exclusief voor deelnemers aan het Voka Charter Duurzaam Ondernemen. Wil jij ook bijdragen aan de internationale duurzaamheidsdoelstellingen en deel uitmaken van deze groeiende community? 

Meer info over het VCDO

Neem contact op

In samenwerking met

Partners

 

Contactpersonen

Noah Feron

Coördinator Duurzaam Ondernemen

Helen Jacobs

Projectmanager duurzaam ondernemen

Adres

Greenhouse Café
Uitbreidingstraat 66A
2600 Berchem

Wanneer

Prijs

Gratis voor deelnemers aan het Voka Charter Duurzaam Ondernemen Antwerpen-Waasland

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende