Skip to main content

Trainersdag - 19 januari 2022

Heb jij interesse om op te treden als spreker, trainer, consultant of expert voor Voka? Kruis dan woensdag 19 januari aan in jouw agenda. Dan organiseert Voka - Kamer van Koophandel Limburg een Trainersdag waar enkele trainers het beste van zichzelf kunnen laten zien tijdens een korte pitch. We selecteren trainers en opleidingen op basis van thema's en onderwerpen die wij de komende tijd zullen inplannen. Zo word jij misschien wel een van onze Voka-ambassadeurs.

Wat?

Een belangrijke pijler van Voka is het informeren, adviseren en trainen van ondernemers. Dat doen we aan de hand van infosessies, seminaries en webinars die inspelen op de trends, de actualiteit en de continue noden van onze ondernemers. Misschien ben jij wel de perfecte match voor een van deze sessies. Wij horen het graag op de Trainersdag tijdens een korte pitch!

Wie?

Iedere spreker die zijn expertise aan de jury van Voka- KvK Limburg wil voorstellen om te kijken naar mogelijke samenwerkingen in de toekomst. 

Hoe? 

Enkele weken op voorhand stellen wij de planning op afhankelijk van de thema's die aan bod zullen komen in het voorjaar. Nieuwe docenten kunnen hun opleiding pitchen in de voormiddag, docenten waar we reeds mee samenwerken komen in de namiddag aan bod. Een pitch duurt max. 10 minuten. Je ontvangt de praktische informatie op voorhand via mail.

Contactpersoon

Andries Jacobs

Coördinator

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Illochroma
VZW - DigiChambers 2021
Toerisme Limburg
VZW - eATA 2021
Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo