Tijd- en focusmanagement voor sales (volzet)

11/12/2018

Bewezen methodieken voor een gegarandeerd resultaat!

Een succesvol verkoper prospecteert proactief, bedenkt moeiteloos nieuwe oplossingen voor de problemen van zijn klanten en heeft zijn mailbox en to-dolijst onder controle. Staat dit ver van uw realiteit? Dan is deze opleiding net wat u nodig hebt.

Tijdens deze opleiding leert u hoe prioriteiten te stellen en te bewaken. Daarnaast leert u het overzicht over uw to-do's en uw mailbox te bewaren. We reiken u eenvoudige tools aan die u als verkoper helpen om meerdere uren per week te besparen. U krijgt inzicht in het slim inschatten van projecten, hoe u het evenwicht tussen accountmanagement en prospectie kan bewaren en hoe u door een goede werkorganisatie uw motivatie en resultaat kan maximaliseren.

Deze opleiding is dé manier om als verkoper deals te sluiten op de meest efficiënte en effectieve manier. Bewezen methodieken leiden u naar een gegarandeerd resultaat.

INHOUD

  • Implementeren van een centraal systeem voor timemanagement
  • Overzichtelijk maken van taken, projecten en to-do's
  • Proactief inplannen van projecten
  • Stellen en bewaken van prioriteiten
  • Getting things done!

 

DOELGROEP
Resultaatsgerichte workshop voor verkopers die willen blijven groeien. De opleiding geeft zelfinzicht en inzicht in de klant. U leert op een onderbouwde manier beter te connecteren met alle types van klanten.

SPREKERS
Werner van Loo, Blinc Sales Institute