Skip to main content
Te gast bij PGS De Backer Pallets

Te gast bij PGS De Backer Pallets

PGS De Backer Pallets, gelegen in Poperinge en dochterbedrijf van de PGS Group (Europese marktleider in het fabriceren van houten ladingdragers) is dé specialist in de productie van nieuwe pallets.

Op jaarbasis worden op de site 5.000.000 pallets gefabriceerd voor uiteenlopende sectoren als voeding/chemie/verpakking. De productie gebeurt op 5 automatische lijnen, in combinatie met het uitbesteden van op maat gemaakte pallets aan een lokale beschutte werkplaats. Dankzij de dagdagelijkse inzet van de 80 medewerkers werkt het bedrijf de meest uiteenlopende opdrachten af op een efficiënte, flexibele en duurzame manier. Duurzaamheid wordt hoog in het vaandel gedragen door de dagelijkse aankoop hout (30 vrachten op dagbasis), verwerking van het houtafval op de site in energie alsook het hergebruiken van tweedehands pallets.

Programma

  • 12:00 uur: ontvangst met een broodje
  • 12.30 uur: presentatie door bedrijf
  • 13.00 uur: rondleiding doorheen het bedrijf
  • 14.00 uur: netwerking 

Meer info

Inschrijven voor dit gastbezoek kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Shirley Seynaeve

Adres

PGS De Backer Pallets
Sint-Jansstraat 19
8970 Poperinge

Wanneer

Prijs

Gratis voor Voka-leden

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annulatie kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdige annulatie zal een no show fee aangerekend worden van 30 euro.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka

Hulp nodig?

 

CRM Group
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx