Skip to main content

Te gast bij Exceet Card Group

Het bedrijfsgebouw van een naburige onderneming eens van binnenuit bewonderen? Het productieproces van West-Vlaamse topproducten ontdekken? Kennismaken met de werking van andere bedrijven? Dat is het principe van onze Te gast bij. Exceet Card Group, het vroegere GS Technologies, zet op dinsdag 22 november zijn deuren voor ons open.

Exceet Card Group is een van de toonaangevende producenten van PVC, RFID, Dual-Interface en chipkaarten voor de bank-, overheids-, transport-, toegang- en loyaltysector – met productielocaties in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, België en Tsjechië. Hun expertise bestaat uit ontwerpen, ontwikkeling, consulting, productie, personaliseren en fulfilment.

Klimaatbescherming en een milieuvriendelijke productie zijn twee belangrijke onderdelen van hun bedrijfsfilosofie, die zowel door de directie als door de medewerkers wordt ondersteund. Ondanks uitgebreid onderzoek is er nog geen materiaal gevonden dat PVC volledig kan vervangen als kaartmateriaal. Maar ze zijn erin geslaagd om een grote stap te zetten naar de Green Card. Zij bieden milieuvriendelijke alternatieven voor de standaard PVC-kaart, uiteraard met de hoogste kwaliteit. Ze blijven zich focussen op milieuvriendelijke productieprocessen, korte transportketens, en waar mogelijk gebruik makend van alternatieve materialen zoals het grasvezelpapier.

Kom het allemaal ontdekken tijdens onze 'Te gast bij' op 22 november.

Programma

  • 12.00 uur: Ontvangst door Voka West-Vlaanderen
  • 12.30 uur: Presentatie door Niels Syx – Managing Director Benelux
  • 13.00 uur: Rondleiding – netwerking
  • 14.30 uur: Voorzien einde

Voor meer info kan je contact opnemen met Shirley Seynaeve.

Contactpersoon

Adres

Exceet Card Group
Rozendaalstraat 53
8900 Ieper

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Voorwaarden

Annuleren kan uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van het event. Bij laattijdig annuleren zal een fee aangerekend worden van 30 euro.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.


Dit event ondersteunt SDG 17. De 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties worden wereldwijd ingezet als doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Ze vormen ook de basis van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO).

SDG 17

 

Meer info over het VCDO kan je hier terugvinden.


Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag