Skip to main content

Supply Chain Management Business Network

Logistiek en supply chain management nemen een vooraanstaande plaats in binnen uw bedrijf. U hebt de nodige ervaring in deze branche, maar wil toch nog bijleren van collega’s in uw vakgebied. Neem dan deel aan het Supply Chain Management Business Network.

In deze high level peer-to-peer groep van supply chain en logistieke managers deel je kennis en ervaring in deze discipline en los je samen met collega's uit andere sectoren jouw vragen en uitdagingen op. Telkens staat een zelf gekozen thema centraal, brengen we een bedrijfsbezoek en nodigen we een gastspreker uit.

Waarom?

In uw eigen organisatie bent u alleen of quasi-alleen in uw rol en verantwoordelijkheden, maar over diverse bedrijven en sectoren heen zijn er veel collega’s die in een gelijkaardige situatie zitten en met dezelfde specifieke uitdagingen kampen. Deze verspreide knowhow wordt samengebracht in een Business Network zodat u snel en efficiënt kan bijleren van vakgenoten. U bouwt een uniek netwerk op waarmee u contact kan houden.
Voka zorgt voor de professionele omkadering en de praktische organisatie. 

Voor wie?

U bent supply chain manager of draagt verantwoordelijkheid voor de supply chain van uw bedrijf dat gevestigd is in de provincie Antwerpen, de regio Waasland of de provincie Vlaams-Brabant. Uw bedrijf heeft een performante supply chain en uw bedrijf is geen transportbedrijf of logistieke dienstverlener.

Wat is een Business Network?

Een Business Network is geen opleiding, maar heeft wel tot doel u te laten bijleren:

 • het is een ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden
 • uitwisseling van kennis en ervaring staan centraal 
 • in een open, vertrouwelijke en eerlijke omgeving
 • met deelnemers uit heterogene bedrijven en sectoren
 • een programma op maat van de deelnemers

Programma en aanpak

 • Een Supply Chain Management Business Network bestaat uit een vaste groep professionals
 • Ervaringsuitwisseling staat centraal
 • 6 groepsbijeenkomsten van 5 uur, incl. bedrijfsbezoek
 • Elke bijeenkomst heeft een thema dat vooraf bepaald is door de deelnemers. Daarnaast is er ruimte voor actuele topics en vragen. Elke deelnemer bereidt de sessie voor vanuit zijn/haar eigen ervaringen, expertise en vragen.
 • Deelnemers bepalen agenda en onderwerpen
 • Externe experts geven duiding en achtergrond

Thema's

 • Ladingzekering
 • Tendering in de maritiem
 • Internationale handel (douane, accijnzen, btw)
 • Supply chain finance (finance for non financials)
 • Nog 2 thema’s te kiezen op eerste bijeenkomst
   

Ben je een logistieke of supply chain manager of draag je hierover de verantwoordelijkheid? Schrijf je dan snel in! Het aantal plaatsen is beperkt.

Meer informatie

Contacteer Guy Beyens via guy.beyens@voka.be of 014 56 30 30. 

In samenwerking met

kmo portefeuilleantwerpenVoka mechelen kempenvl brabant

 

Meer info?

Guy Beyens

Senior adviseur

Full bio of Guy Beyens

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Voka-Leden: € 1.950
Niet-leden: € 2.925

Prijzen excl. btw.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is € 1950/leden en € 2925/niet-leden.  
De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. 
Ons registratienummer is DV.O104982. Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Je werkt bij een bedrijf dat lid is van Voka. Jouw inschrijving is definitief wanneer wij de inschrijving ondertekend ontvangen hebben via mail, fax of wanneer je online inschreef. Je kan echter enkel deelnemen aan het traject wanneer wij jouw inschrijvingsgeld effectief ontvangen hebben ten laatste voor aanvang van de 2e sessie. Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk, mogelijk tot twee weken voor het begin van het Lerend Netwerk. Daarna blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Deelname is persoonlijk. Indien de groep er mee akkoord gaat, kan jij je in uitzonderlijke gevallen laten vervangen door een collega. De sessies zijn klassikaal. Voka KvK Mechelen-Kempen volgt de maatregelen die de overheid voorschrijft. Indien nodig zullen wij de sessies digitaliseren waar het mogelijk is.

De Kamer behoudt zich het recht om het Lerend Netwerk te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen.  Heb je nog vragen, dan kan je ons altijd contacteren: 015/45 10 20. Meer informatie over de KMO-portefeuille op het factuur.

Ontdek onze vacatures!
De nieuwe Kia EV6 nu bij Kia Vermant
Logo Mensura
Proximus
SD Worx