Skip to main content
stamgasten

Stamgasten 2019: Jong Voka Kempen

stamgastenOp woensdagavond 24 april vindt de volgende editie van Stamgasten plaats op verschillende locaties in Vlaanderen. Ook wij doen opnieuw mee en organiseren die avond een lokale editie in Kasterlee! 

Invloedrijke sprekers hoeven niet altijd voor een auditorium te staan. Waarom zou je ze niet gewoon kunnen ontmoeten op café? Wel, daar zorgt Jong Voka voor! Onze stamgasten brengen hun verhaal en staan open voor al jouw vragen in een informele setting. 

Waarom?

  • Omdat heel wat geniale ideeën ontstaan tussen pot en pint. 
  • Omdat bijleren niet altijd in een formele setting hoeft plaats te vinden.de gieterij
  • Omdat het er voor zorgt dat je kan spreken met mensen die je anders niet gauw ontmoet. 

Programma

19u00-19u30: ontvangst
19u30-20u00: eerste sessie
20u15-20u45: tweede sessie
21u00-21u45: derde sessie
21u45-23u00: afterdrink

 

Maak kennis met onze sprekers:

Annelies Grietens

Annelies Grietens - Country Manager Belgium & France at Efteling

Annelies Grietens (33), geboren en getogen in Geel, studeerde Communicatiewetenschappen in Leuven. Na haar studies en een eerste werkervaring in het Gentse in de eventsector werkt ze sinds 2009 bij de Efteling. Op het Belgische landskantoor in Antwerpen was ze de voorbije jaren aan de slag als marketing manager voor België en Frankrijk. Sinds 2018 is ze commercieel verantwoordelijk voor de Belgische en Franse markt. Het team dat ze aanstuurt verzorgt commerciële activiteiten voor het Nederlandse attractiepark in België en Frankrijk. Zo is het kantoor verantwoordelijk voor lokale sales, marketing en pr. Het verhaal van de Efteling op de Belgische markt de afgelopen 10 jaar is een succesverhaal waarover ze graag meer komt vertellen.

Bieke Van Gorp

Bieke Van Gorp - Co-Founder & COO at FibriCheck

Bieke haalde haar Master Economie aan de KU Leuven. Na een uitwisseling in Bangalore (India) en een additionele master in Finance aan de LSBE, startte Bieke haar carrière in Fusies & Overnames bij BNP Paribas, waar ze gebaseerd was in Brussel, Amsterdam, Parijs en New York. Na een 5-tal jaren was het tijd voor iets anders en werd ze de strategisch adviseur van een ondernemer met verschillende (Belgische) bedrijven in portefeuille. Hier groeide ook de ambitie om het zelf te gaan doen en eind 2014 was FibriCheck geboren, een innovatieve applicatie om beroertes te voorkomen. Bieke is verantwoordelijk voor business development, waar ze hard werkt om een succesvolle marktpenetratie te realiseren van een innovatief product in een conservatieve markt.

dennis renders

Dennis Renders - Manager at Hermans Heftrucks

Dennis Renders, afgestudeerd als Handelsingenieur aan de KU Leuven in 2002, begon zijn professionele carrière bij Deloitte Bedrijfsrevisoren, waar hij 10 jaar in dienst was.
Hier was Dennis betrokken bij de financiële audit van multinationals en grote bedrijven zoals DEME, Fluxys en Euroports, maar ook van “kleinere” Kempense bedrijven zoals Groep Van Roey en Campine.
In 2012 kon hij de lokroep van de Kempen niet langer weerstaan en is vervolgens aan de slag gegaan bij Hermans Heftrucks, een familiale KMO uit het dorp waar hij is opgegroeid, Rijkevorsel.
Gestart als rechterhand van de bedrijfsleiders/zaakvoerders is hij ondertussen zelf als bedrijfsleider op zoek naar een rechterhand.
De uitdagingen binnen een groeiende familiale KMO zijn heel divers. De business zelf evolueert natuurlijk, maar ook op het niveau van de familiale aandeelhouders zijn er wijzigende visies en verwachtingspatronen. Het managen van deze verschillende niveau’s maakt het verhaal boeiend en complex tegelijk.

 

Meer informatie

Contacteer Evi Heylen via evi.heylen@voka.be of 014 56 30 30.

Jong Voka Kempen

 

 

sponsors JVK 2019

Adres

Café de Gieterij
Geelsebaan 28
2460 Kasterlee

Wanneer

Prijs

Voka-leden: € 15,-
Niet-leden: € 22,5,-

Prijzen zijn exclusief btw.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via evi.heylen@voka.be tot 3 werkdagen voor aanvang van het event. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
& Robin
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse