Sociaaljuridische actualiteiten - vanaf februari 2018

19/02/2018

Maandelijkse infosessies voor grote ondernemingen waarin alle sociaaljuridische actualiteiten voor personeelsverantwoordelijken samengevat en toegelicht worden.

Als personeelsverantwoordelijke moet u de actualiteiten voortdurend volgen en interpreteren. Even belangrijk is de snelheid waarmee u over deze informatie beschikt. Zelfs als aangekondigde maatregelen nog niet in definitieve wetteksten zijn vertaald, moet u zich al kunnen voorbereiden. Alleen zo kan u de juiste strategische lijnen uitzetten en de vele vragen van uw medewerker beantwoorden.
Met de workshops sociaaljuridische actualiteit bent u snel én volledig geïnformeerd over brandend actuele topics.

Programma

De formule is even eenvoudig als succesvol. Gebalde infosessies van twee uur per maand, waarbij we de actualiteit toelichten en dieper uitspitten. Het rendement van deze workshops is duidelijk hoger dan informatie op papier of zelfstudie.
 
We beperken ons niet alleen tot de arbeidswetgeving. In onze workshops besteden we ook aandacht aan de wijzigingen in de sociale zekerheid. Indien er zich ook belangrijke wijzigingen in de fiscaliteit voordoen die u moet kennen, geven we u die informatie mee. Dus weer minder kopzorgen voor u, want wij zorgen ervoor dat u in elk vakgebied op de hoogte blijft.
  
Elke maand maken we een selectie van de rechtspraak die onmiddellijk relevant is voor uw personeelsbeleid. Dit helpt u om de impact in te schatten van de beslissingen die u neemt. 
De rechtspraak blijft immers, naast een steeds groeiend arsenaal wetgeving, de evolutie van het sociaal recht voor uw onderneming bepalen. We geven niet alleen de inhoud van de wet en de rechtspraak mee, maar ook de voorgeschiedenis en de bredere context.

Liever de sessie op afstand volgen? Er kan maandelijks deelgenomen worden aan een livestream sessie.  Meer info en een overzicht van de data in 2018 via workshopclub@sdworx.com

Doelgroep

Personeelsverantwoordelijken en medewerkers van personeelsdiensten van grote bedrijven.

Docent

Jill Everaert behaalde in het jaar 2000 haar diploma licentiaat in de rechten aan de Universiteit van Antwerpen. Na haar studies begon ze als juridisch adviseur bij Euromut Onafhankelijk Ziekenfonds en vervolgens ging ze aan de slag bij verzekeringsmaatschappij Nateus als verantwoordelijke productontwikkeling en -opvolging voor de autoverzekering. Ze specialiseerde zich vooral in het aansprakelijkheidsrecht en de BOAR-verzekeringsproducten. In het kader daarvan gaf ze eveneens opleidingen aan medewerkers en makelaars. Gebeten door het lesgeven, waagde ze in mei 2012 de overstap naar SD Worx. Sinds 2014 is Jill team manager van de trainers bij SD Worx Learning.

Voor KMO's hebben we een andere opleiding voorzien, namelijk Update personeelszaken: klik hier voor meer info.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

Meer info

Chloë Rutten , +32 11 56 02 52, chloe.rutten@voka.be

 

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Tags