Skip to main content

Snoepchallenge

Ben jij een vitaal bedrijf of vind jij het belangrijk dat jijzelf en je medewerkers energetisch door het leven gaan? Schrijf je dan nu in voor de snoepchallenge!

Het Netwerk Vitaliteit van Voka – Kamer van Koophandel Limburg organiseert de snoepchallenge om hun energetische boodschap ook buiten de netwerkleden te verspreiden. Om het goede voorbeeld te geven, spraken zij 5 Limburgse ondernemers aan. Deze hebben een team van 10 personen samengesteld en elk een andere ondernemer uitgedaagd. Tien Limburgse ondernemingen strijden zodoende officieel mee om de snoepchallenge-t(r)of(f)ee te ontvangen op 6 december, Sinterklaas!

candy

En jullie?

Natuurlijk kan ook jouw bedrijf deelnemen aan de snoepchallenge! Je kan de snoepchallenge spelen tegen een ander bedrijf of gewoon meerdere teams binnen je bedrijf het tegen elkaar laten opnemen. Door je team(s) in te schrijven via de oranje knop, zal je vanuit Voka drie maal (op 11 oktober, 25 oktober en 8 november) een e-mail krijgen met alvast wat tips en tricks om je mentaal voor te bereiden op de challenge.

Wil je deelnemen met de Improver App? Neem dan minimum een week voor de start van de challenge contact op met Ready2Improve voor meer info. Uiteraard kan je ook zelf een hulpmiddel bedenken om jouw bedrijf door de challenge te halen, bijvoorbeeld een grote kalender in de vergaderzaal,....

Waarom deelnemen?

  • Je neemt graag een uitdaging aan waarin je je medewerkers betrekt
  • Gezondheid, zowel fysiek als mentaal vind je een belangrijk aspect van ondernemerschap
  • Vanuit Voka - KvK Limburg krijg je drie tips om het goed aan te pakken
  • Er is een organisatie waarop je nog revanche moet nemen
  • ...

Wanneer

Prijs

Wij teasen gratis, jij organiseert

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Niet snoepen is de enige voorwaarde om deel te nemen.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo