Skip to main content
Logo KamerAcademie

Seminarie Update milieu

Wat brengt 2019 op milieugebied?

Deze korte milieu-update biedt jou de gelegenheid om op één voormiddag op de hoogte te zijn van de wijzigingen en deadlines op korte termijn in de milieuwetgeving en het vergunningenbeleid.

Tijdens de opleiding worden de belangrijkste zaken aangehaald en kom je te weten welke administratieve gevolgen de deadlines hebben voor jouw bedrijf.

Inhoud
De wijzigingen en deadlines hebben betrekking op onder meer:

  • aangifte heffing waterverontreiniging en grondwaterheffing
  • aangifte verpakkingsverantwoordelijke
  • aangifte integraal milieujaarverslag
  • overzicht Vlaremwijzigingen

Verder wordt een toelichting voorzien rond ‘2 jaar omgevingsvergunning’.

Doelgroep
Iedereen die binnen een organisatie te maken heeft met milieuverplichtingen: zowel de milieucoördinator in een grote KMO, als de bedrijfsleider, preventie-adviseur van een kleine KMO die het milieubeleid voor zijn rekening neemt.

Jouw trainer
Laetitia Lemahieu, bio-ingenieur en milieu-consulent Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen.  Laetitia Lemahieu verzorgt in het KamerAcademie-aanbod ook de het traject Milieu-essentials en kan zich beroepen op 20 jaar ruime ervaring & expertise (bijv. Charter Duurzaam Ondernemen) waardoor ze snel de behoeften capteert van de deelnemende bedrijven.

Adres

Mechelen Campus Noord - Greenhouse offices
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Leden:
€ 170 Excl. BTW

Niet-leden:
€ 255 Excl. BTW

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 40% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is € 170/leden en € 255/niet-leden. Indien je inschreef voor 26 januari dan is het bedrag € 153. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. 
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden:
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 kalenderdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf 10 dagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel: 015/45 10 20

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
& Robin
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse