Skip to main content

Seminarie: Sociaal-juridische actualiteiten voor kmo's

We houden jou als ondernemer graag op de hoogte van de sociaal-juridische actualiteit. Deze nieuwtjes zorgen er voor dat je kosten en werk kan besparen, en dat je in orde bent als zaakvoerder of hr-medewerker.

Personeelsbeleid in een kmo is een hele uitdaging! Als personeelsverantwoordelijke word je verondersteld op de hoogte te zijn van alle wijzigingen in de sociale wetgeving, RSZ en fiscaliteit. 
In dit seminarie gaan we in op alle thema’s die betrekking hebben op de relatie werkgever-werknemer in een kmo: sociale wetgeving, sociale zekerheid en fiscaliteit.

Sprekers

Dieter Dejonghe legt zich toe op individueel en collectief arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en sociaal strafrecht. Hij is onder meer gespecialiseerd in deelgebieden zoals herstructurering (collectief ontslag, sluiting, overdracht van onderneming), arbeidsduur, managementovereenkomsten, privacy, discriminatie en tewerkstelling van buitenlandse arbeidskrachten.

Sieglien Huyghe behaalde haar diploma van Master in de Rechten aan KU Leuven en een Master-na-Master Sociaal recht aan de Université Libre de Bruxelles. Ze heeft ook een passie voor talen. Ze drukt zich vloeiend uit in het Nederlands, Frans, Engels en Roemeens, en heeft basisnoties Russisch en Duits.
 

Voor wie?

Personeelsverantwoordelijken, zaakvoerders en bedrijfsjuristen van kleine en middelgrote ondernemingen

 

Contactpersoon

Davy Maes

Kennis & advies/Menselijk kapitaal

Adres

Voka West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 200 euro
Niet-leden: 300 euro

 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd in de vorm van foto en/of film dat nadien op Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag