Skip to main content
haven zeebrugge

Seminarie: Havenkennismaking Zeebrugge

Wilt u de haven van Zeebrugge beter leren kennen? Met deze havenkennismaking willen we een concreet beeld geven van de activiteiten en bedrijven in de haven van Zeebrugge. Tijdens deze opleiding maken we u vertrouwd met de havengebonden activiteiten en de logistieke flows in de haven van Zeebrugge.

Voor nieuwe medewerkers van bedrijven in Zeebrugge of voor starters in de haven is het soms moeilijk om er meteen hun weg te vinden. De haven is een zeer interessante maar verscheiden biotoop en gemeenschap, wat het des te boeiender maakt om deze beter te leren kennen. Tijdens deze havenkennismaking zorgt een doorwinterde havenkenner ervoor dat u een concreet beeld krijgt van de activiteiten en ontwikkelingen in de (bedrijven van) de haven van Zeebrugge. 

Aan het einde van de opleiding hebt u een goed inzicht verkregen in de werking van de haven en kent u de voornaamste spelers en bedrijven, zodat u uw nieuwe loopbaan en/of werkplek vanaf de start beter kent.

Deze opleiding duurt een halve dag (voormiddag), tijdens dewelke we u vertrouwd maken met de havengebonden en logistieke flow in de haven van Zeebrugge. We richten ons op nieuwe medewerkers- starters maar ook mensen die de haven beter willen leren kennen.

Inschrijven kunt u hier doen. Meer info bij Dieter Coussée.

Programma

  • 8.45 uur: Onthaal
  • 9.00 uur: Inhoudelijk deel, kennismaking met de haven van Zeebrugge (lesgever: Guy Depauw, voormalig secretaris-generaal van Apzi) 
  • 13.00 uur: Lunch 
  • 14.00 uur: Einde
     
apzi-voka

 

Contactpersoon

Dieter Coussée

Belangenbehartiging Noord-West-Vlaanderen en Noord-Frankrijk - Apzi-Voka West-Vlaanderen

Adres

Apzi-Voka West-Vlaanderen
Doverlaan 7
8380 Zeebrugge

Wanneer

Prijs

  • Apzi-Voka-leden: 190 euro
  • Niet-leden: 290 euro

kmo

 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx