Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Seminarie "Digitale transformatie: hoe stippel ik mijn eigen parcours uit?"
digitalisering

Seminarie "Digitale transformatie: hoe stippel ik mijn eigen parcours uit?"

Digitalisering brengt heel wat opportuniteiten met zich mee. Wie digitalisering slim inzet, beschikt namelijk over heel wat mogelijkheden om efficiënter te werken, een meerwaarde te scheppen voor klanten en zo de competitiviteit te versterken. Digitale technologieën maken ook nieuwe toepassingen en businessmodellen mogelijk.  

Maar zoals zo vaak is de praktijk anders dan de theorie. Bedrijven worden om de oren geslagen met termen als 'Internet of Things', ‘Industry 4.0’, ‘blockchain’ en ‘artificiële intelligentie’,... Vandaag zien we dan ook dat heel wat bedrijven door de bomen het bos niet meer zien. 

Programma

Misschien herkent u dit?

•    We hebben een budget vrijgemaakt om te digitaliseren, maar kunnen moeilijk bepalen waaraan we dit best besteden.
•    Hoe kunnen we de technologische evolutie omzetten naar opportuniteiten?
•    Wat is interessant voor onze bedrijfssituatie en waar moeten we beginnen? 

De Digital Journey Tracker, een ontwikkeling van Agoria en Sirris, helpt u om het digitaliseringsproces efficiënt en vloeiend te laten verlopen. Tijdens dit seminarie lichten we aan de hand van deze Tracker verschillende mogelijke digitaliseringstrajecten toe. Dit voor verschillende types van bedrijven.
 
•    We helpen u te begrijpen wat de verschillende opties voor u betekenen en waar de digitale transformatie van uw bedrijf u kan brengen. 
•    Met inspirerende cases illustreren we dat succesvolle digitale transformaties niet enkel zijn weggelegd voor de typische vbn. als Uber en AirBnB. 
•    In een interactief deel maken we tijd voor vragen en onderlinge interactie. Zo kijken we welke digitaliseringstrajecten interessant zijn voor uw bedrijf.

Doelgroep

Iedereen die erover nadenkt hoe digitale technologieën een meerwaarde kunnen creëren binnen zijn/haar bedrijf en wil begrijpen hoe de impact van een digitale transformatie concreet kan worden gemaakt.

Sprekers

Wim Codenie, Sirris

Carine Lucas, Agoria

 

Adres

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 180 euro
  • Niet-leden:   240 euro

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Na facturatie worden geen wijzigingen meer aangebracht. Een schriftelijke bevestiging volgt, vergezeld van een factuur. Annuleren kan enkel schriftelijk (per mail) minimum 7 werkdagen voor de aanvang van het Lab. Zoniet blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich evenwel door een andere persoon laten vervangen.

Voor deze opleiding kan u gebruik maken van de kmo-portefeuille

kmo-portefeuille

Dit betekent dat een opleiding tot 40% wordt betaald door de Vlaamse Overheid, mits u aan de voorwaarden voldoet. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie van het Lab.  Erkenningnummer Voka voor opleidingen: DV.O104126

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
DigiChambers
CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx