Skip to main content

Scale-updag

Als scale-up leer je en investeer je in een volgende groeifase. Daarom organiseert het Agentschap Innoveren & Ondernemen een Scale-up dag waarop je je kan informeren over de diensten die beschikbaar zijn in de markt, steunmaatregelen, financieringsmogelijkheden, innovatiesteun, ...

 

Ook wij als Voka - KvK Limburg zullen aanwezig zijn op deze Dag op de Corda Campus. Het Voka Theater ligt vlak langs de FAQ-bar van het Agentschap. 

Concreet bieden wij twee trajecten aan:

  • Bryo ScaleUp richt zich tot die ondernemers die ver gevorderd zijn met de opstart en met een jaaromzet tussen €100.000 en €1.000.000 realiseren. Zij komen maandelijks samen met gedreven collega-ondernemers, ontmoeten rolmodellen en krijgen individuele begeleiding via contactmomenten met een coach.
  • Groeiaccelerator is een intensief en geïntegreerd traject, waarbij ondernemingen langs de ene kant individueel begeleid en gecoached worden en langs de andere kant via een peer-to-peer netwerk van elkaars ervaringen kunnen leren. De doelgroep van deze sessies zijn ondernemers met de ambitie om duurzaam (persistent), over meerdere jaren heen te groeien met meer dan 20% per jaar.

De coördinatoren van beide trajecten zullen aanwezig zijn om het volledig toe te lichten. Je kan ofwel een individueel gesprek met hen inboeken, of een infosessie bijwonen met 7 personen. 

Alle info en inschrijvingen via de website van het Agentschap Innoveren & Ondernemen. 

Contact: robin.dirix@voka.be

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.