Sales class 4: Optimaliseer uw salesgesprekken

21/01/2019

Tijdens deze workshop verneemt u hoe u een geoptimaliseerd salesgesprek voert met uw klant waarbij u gouden informatie verkrijgt en hem in een volgende fase overtuigt van uw meerwaarde.

Elke salesprofessional weet dat het ontdekken van de nood van de klant een onmisbare stap is. Toch zien heel wat verkopers de échte behoefte van de klant niet. Ze overstelpen prospecten met irrelevante informatie, wat de kans op verkoop drastisch doet dalen.

Tijdens deze workshop leert u diepgaand polsen naar de behoefte van uw klant via diverse vraagtechnieken. De focus ligt op het voeren van een strategisch gesprek dat toch naturel overkomt, zowel face-to-face als telefonisch. Naast mondelinge vaardigheden, bekijkt u ook uw huidige email communicatie en verneemt u hoe u deze optimaliseert.

Programma

  • Strategisch peilen naar de essentiële behoefte van uw klant
  • Werken met de 3 fasen van strategische behoefteanalyse
  • Vraagtechnieken: de juiste vragen gegeven de behoefte van uw klant
  • Een goed face-to-face en telefonisch gesprek voeren
  • Hoe een professionele e-mail schrijven en ervoor zorgen dat deze gelezen wordt?

Trainer

Jozefien De Feyter

 

Jozefien De Feyter is mede-oprichter van Blinc Sales Institute. Ze bouwde heel wat ervaring op in trainingen over communicatie en klantgerichtheid. Door een bijkomende acteursopleiding is Jozefien de aangewezen persoon om cursisten van repliek tijdens rollenspelen te voorzien. 

 

Voor wie?

Voor zaakvoerders, business developers en medewerkers die hun verkoopvaardigheden willen optimaliseren via een praktijkgerichte salestraining. Het is mogelijk om andere medewerkers af te vaardigen per workshop. 

Informatie en inschrijvingen

Meer weten? Stuur een mailtje naar Regine Vyverman of bel 052 33 98 30.

 

Ontdek ook de andere sales classes