Sales class 2: Succesvol pitchen bij elk type klant

05/11/2018

Prikkel de interesse bij iedereen die u ontmoet

Tijdens deze praktische en resultaatgerichte workshop ontdekt u uw verkopersprofiel, verwerft u inzicht in types van klanten en leert u  hoe u de interesse prikkelt bij iedereen die u ontmoet. 

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid en cruciaal om uw sales vaardigheden te optimaliseren. Daarom brengt u eerst en vooral aan de hand van oefeningen, reflectie en uitwisseling met andere deelnemers uw verkopersprofiel in kaart. Daarnaast verwerft u inzicht in types van klanten en leert u om uw gesprekspartner in 10 seconden in te schatten. 

Nadien maakt u werk van uw presentatievaardigheden. U merkte bijvoorbeeld al dat uw verhaal niet bij iedereen blijft hangen, zelfs al bereidde u uw boodschap goed voor. In dit deel verneemt u hoe u uw boodschap kan afstemmen qua inhoud en tone-of-voice om zo de klik met uw gesprekspartner effectief in de hand te werken.

Programma

Aan de hand van oefeningen, theorie en rollenspelen versterkt u uw natuurlijke salesvaardigheden.

  • Zelftest die zicht geeft op uw persoonlijke sterktes en de manier waarop u sales benadert
  • Inzicht in types van klanten
  • 10 sec scan van uw gesprekspartner
  • Essentiële elementen van een elevator pitch
  • Opmaken van uw persoonlijke elevator pitch in 3 dynamieken
  • Oefen en feedback moment

Trainer

Jozefien De Feyter is mede-oprichter van Blinc Sales Institute. Ze bouwde heel wat ervaring op in trainingen over communicatie en klantgerichtheid. Door een bijkomende acteursopleiding is Jozefien de aangewezen persoon om cursisten van repliek tijdens rollenspelen te voorzien. 

Voor wie?

Voor zaakvoerders, business developers en medewerkers die hun verkoopvaardigheden willen optimaliseren via een praktijkgerichte salestraining. Het is mogelijk om andere medewerkers af te vaardigen per workshop. 

Informatie en inschrijvingen

Meer weten? Stuur een mailtje naar Zerline Van Acker of bel 0494 47 91 49.

 

Ontdek ook de andere sales classes