Skip to main content
Rondetafel West Side

Rondetafel West Side

Vanuit de lokale werking West Side willen we op regelmatige basis dynamische ondernemers, eigenaars en zaakvoerders uit de regio West-Brabant en Zenne-Pajot samenbrengen in een informele setting. Gezien de coronacrisis lijkt het ons nu meer dan ooit nodig om verbonden te blijven met een netwerk uit eigen regio. Om lokaal ondernemerschap te stimuleren, organiseren we regelmatig een rondetafellunch in een restaurant in de regio.

Tijdens deze exclusieve business-to-business netwerklunches (op persoonlijke uitnodiging) is het de bedoeling om via speeddating elkaar beter te leren kennen, ervaringen uit te wisselen, opportuniteiten te bespreken… Kortom: je netwerk uitbreiden in no time!

De volgende rondetafellunch vindt plaats op vrijdag 4 september 2020 van 12 u. tot 14 u. in restaurant La Dotta in Dilbeek. We mikken op max. 30 personen. De data en locaties van de volgende rondetafellunches worden op een later moment gecommuniceerd.

Corona-info

Tijdens dit event houden de bediening en wijzelf uiteraard rekening met de geldende corona-afstandsregels. Gelieve bij het binnenkomen een mondmasker te dragen en je handen te ontsmetten met de beschikbare alcoholgel. Het mondmasker kan je afzetten van zodra je hebt plaatsgenomen. Het zal uitzonderlijk niet mogelijk zijn om van plaats te wisselen.

Contactpersoon

Yves Vermeerbergen

Relatiebeheerder

Adres

La Dotta
Brusselstraat 349
1702 Dilbeek

Wanneer

Prijs

Deelname (excl. btw):

  • Voka-leden: € 45
  • Niet-leden: € 55

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad