Skip to main content
Réveillon 2.0
 • Online

Réveillon 2.0

Als ondernemers blijven we vechten en doorgaan in deze turbulente tijden. We gaan tot het uiterste om onze doelen te bereiken. Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen doet dat ook. Wij willen er alles aan doen om jou de kans te geven te netwerken en samen met andere ondernemers uit de regio te groeien. Onze jaarlijkse Réveillon mag daarom niet ontbreken en organiseren we in een digitale editie: Réveillon 2.0. De Réveillon wordt feestelijk en uniek, zoals je dat van ons gewoon bent. Je krijgt een boeiend programma en uitgebreid de kans om te connecteren.

Réveillon 2.0

 

Programma

18u00 Eindejaarsboodschap Jan Scheirs, voorzitter en Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder
18u10 Inspirerende topspreker Jo Caudron
18u30 Netwerkcafé

 • Verrassend en gevarieerd netwerken in kleine groepjes met netwerkcarrousel

19u00 Uitgebreid digitaal netwerken met keuze uit

 • één-op-één netwerken via afspraken op het netwerkplatform
 • thematische netwerkrooms waar je vrij in en uit kan bewegen
  informeel netwerken over de 3 groeidomeinen van plan Samen Groeien:
  • Digitale samenleving

  • Slimme duurzaamheid

  • Gezondheid & Welzijn

Topspreker: Jo Caudron

Jo CaudronJo Caudron is een digitale pionier met meer dan 25 jaar ervaring. Hij is een transformatiestrateeg, gepassioneerd door en hoe digitalisering impact heeft op onze business en maatschappij. Als ondernemer is hij altijd gepassioneerd geweest door technologie en media. Hij is een veelgevraagd spreker op het vlak van digitale en sociale media en adviseert grote bedrijven in binnen- en buitenland. Zijn laatste boek De Wereld is rond gaat over de transformatie van onze maatschappij en hoe je hierop voor te bereiden, na Corona.
 

Netwerken

Vanaf maandag 7 december kan je terecht op het netwerkplatform om reeds afspraken te maken met de andere deelnemers. Het netwerkplatform blijft open tot een dag na de Réveillon zodat je ook na het event nog één-op-één kan netwerken.

Partners Réveillon

Contactpersoon

Christine Vos

Coördinator events

Wanneer

Prijs

Gratis deelname, inschrijven verplicht

Je ontvangt de deelnamelink op maandag 7 december

Exclusief voor Voka-leden

Inschrijven kan tot 9 december 2020

 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via Birgitt.Vanbeckhoven@voka.be tot en met 9/12/2020. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse