Skip to main content

Regiolink Oost te gast bij Porsche Centre Antwerpen (GRATIS)

Tijdens Regiolink brengen we jou en andere ondernemers uit de regio samen voor een niet te missen netwerkavond.

De maximum capaciteit is bereikt. Je kan je registreren via de wachtlijst. Wij brengen je op de hoogte als er een plaats vrijkomt.

Op 30 november zijn we te gast bij Porsche Centre Antwerpen. Managing director Erik Michiels belicht daar niet alleen de toekomst van de concessiegroep, maar staat ook stil bij elektrisch rijden. Netwerken met collega-ondernemers uit de oostrand van Antwerpen doe je in de showroom, tussen de exclusieve wagens uit het Porsche-gamma.

IJzersterk netwerken dus, met ondernemers uit jouw regio in een kader dat tot de verbeelding spreekt. Ken je nog ondernemers die hun netwerk willen uitbreiden? Schrijf hen dan zeker in voor deze niet te missen Regiolink.

Programma

18.30 uur: Onthaal met drankje
19.00 uur: Verwelkoming door Kim Buyens, accountmanager van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland
19.10 uur: Toelichting door Erik Michiels, managing director Porsche Centre Antwerpen en rondleiding door atelier en showroom
19.45 uur: Netwerkreceptie
21.30 uur: Voorziene einde

Inschrijven kan rechts bovenaan. Voor meer info of vragen kan je terecht op pr.aw@voka.be.

Contactpersoon

Sarah Boonen

Medewerker netwerkactiviteiten

Adres

Porsche Centre Antwerpen
Uilenbaan 200 B
2160 Wommelgem

Wanneer

Prijs

Gratis
Max. 2 personen per bedrijf

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreƫerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan