Skip to main content
proefsessie

Proefsessie: Lerende netwerken

Kennis DELEN is kennis VERMENIGVULDIGEN, dat is het basisprincipe van de lerende netwerken. De werkomgeving van leidinggevenden in productie verandert in een razendsnel tempo. De uitdagingen die op u afkomen, zijn talrijk en brengen veel vragen met zich mee. Vragen waarop soms u, noch de organisatie het antwoord weten. Tijd om het lerend netwerk te raadplegen! 

Concept

Lerend netwerken staan voor ervaringsuitwisseling met gelijkgestemden uit andere bedrijven over de meest voorkomende uitdagingen van vandaag. In een positieve, vertrouwelijke en niet-concurrentiële sfeer zoekt u naar praktische 'hapklare' tips en tricks om deze uitdagingen aan te gaan. De sessies geven zuurstof voor nieuwe ideeën en starten steeds met een rondleiding in één van de deelnemende productiebedrijven. Een ware “boost” voor de inspiratie!

Programma

9:30    Ontvangst
9:45    Welkomstwoord door Agristo
9:55    Voorstelling Lerende Netwerken door Britte Ødegård, Projectverantwoordelijke van Voka West-Vlaanderen
10:30  Getuigenissen en rondetafel
11:00  Start factory tour door de productie
12:00  Broodjeslunch en Q&A

Aanbod

Tijdens deze proefsessie maakt u kennis met het aanbod van lerende netwerken die van start gaan in september 2019. 

Projectverantwoordelijke Britte Ødegård legt de methodiek en de kritische succesfactoren uit van een lerend netwerk. Een ex-deelnemer getuigt over de meerwaarde van het traject. Tot slot wordt u uitgenodigd voor een vrijblijvende rondleiding door de productie van Agristo, iets wat de sessies van het lerend netwerk kenmerkt.

Voor wie?

Leidinggevenden en verantwoordelijken binnen/van een productieafdeling binnen een industrieel maakbedrijf: teamleaders, brigadiers, eerstelijnsleidinggevenden, productiemanagers, onderhoudsverantwoordelijken, productiedirecteurs, kwaliteitsmanagers, projectverantwoordelijken engineering.
Beslissers: personeels- en opleidingsverantwoordelijken van industriële maak- en productiebedrijven
Niet voor leveranciers diensten, adviesverleners of consultants.

Meer info

Een overzicht van de lerende netwerken kunt u steeds raadplegen op de website of op de folder. Bij vragen, neem gerust contact op met projectverantwoordelijke Britte Ødegård, britte.odegard@voka.be of telefonisch via 056 23 50 47.

Adres

Agristo
Ridder de Ghellinckstraat 9
8710 Wielsbeke

Wanneer

Prijs

Deelname gratis na bevestiging van inschrijving vooraf.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx